25 / 04 / 2024

trakya polatlı cam sermayesi ne kadar

trakya polatlı cam sermayesi ne kadar

Trakya Cam Sanayii A.Ş'nin bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklamada bağlı ortağı olduğu Trakya Polatlı Cam Sanayii A.Ş' nin sermayesini artıracağını belirtti...

Trakya Cam, müşterilerini Bulgaristan tesislerinde ağırladı!

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

Trakya Cam yenilikçi ürünleri ile enerji maliyetlerini düşürüyor!

Enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 30'unun binalardan gerçekleştiği ve binalardaki ısı kayıplarının yaklaşık yüzde 30'unun yalıtımsız pencerelerden kaynaklandığı düşünüldüğünde, cam ile sağlanacak yalıtımın önemi ortaya çıkıyor.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Trakya Cam, ‘T Buluşmaları’nın ilkinde ünlü Japon mimar Sou Fujimoto’yu ağırladı!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam’ın bu yıl ilk kez düzenlediği ‘T Buluşmaları’, İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. “Mimarinin Şeffaf Yüzü” sloganıyla düzenlenen etkinliğe, dünyaca ünlü mimar Sou Fujimoto konuşmacı olarak katıldı.

Trakya Cam Akademisi çalışmalarına devam ediyor!

Avrupa'da 3'üncü, dünyada 6'ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam. Türkiye'de bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmek amacıyla başlattığı çalışmalarını 'Trakya Cam Akademisi' ile sürdürüyor...

Trakya Cam Akademisi camda doğru tercihin önemini anlatıyor!

Avrupa’da 3’üncü, dünyada 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın yapı sektörü profesyonelleri ve temsilcilerine yönelik olarak hayata geçirdiği ‘Trakya Cam Akademisi’, 26 Kasım 2014 tarihinde Antalya’da düzenlendi.

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı!

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı. Trakya Cam, “ Architects Meet in İstanbul ” başlığı ile gerçekleşen etkinlikte ileri teknolojiye sahip mimari çözümlerini de tanıttı.

Trakya Cam’ın Enerji Avcıları ödüllerini aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi olan Trakya Cam, enerji tasarrufu konusunda toplumdaki duyarlılığı artırmak amacıyla kurduğu ‘Isıcam Tasarruf Akademisi’ kapsamında çeşitli kentlerde ‘Enerji Avcıları’ etkinlikleri düzenliyor...

Trakya Cam'ın Romanya'daki fabrikası açıldı!

Trakya Cam Sanayii AŞ 'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda ( KAP ) yayınlanan açıklamada, Romanya´daki bağlı ortaklığı Glass Corp ´un otomotiv camları fabrikasının açılışının gerçekleştiğini bildirdi

trakya polatlı cam sermayesi ne kadar Haberi

trakya polatlı cam sermayesi ne kadar


Trakya Cam'ın yaptığı açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 25.10.2013 tarihli toplantısında;


Bağlı ortaklıklarımızdan Trakya Polatlı Cam Sanayii A.Ş.'nin 3 Ekim 2013 tarihinde yapılan Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında şirket sermayesinin 40.000.000 Türk Lirası'ndan 120.000.000 Türk Lirası'na arttırılması ve arttırılan 80.000.000 Türk Lirası'nın nakit olarak karşılanması kararlaştırılmıştır.


Söz konusu 80.000.000 Türk Lirası tutarındaki nakdi sermaye artışına ilişkin olarak Şirketimizin rüçhan hakkını teşkil eden (80.000.000 x 0,84925=) 67.940.000  Türk Lirası için taahhütte bulunulmasına karar verilmiş olup şirketimizin rüçhan hakkı 25.10.2013 tarihinde...