28 / 03 / 2024

travel turkey izmir fuarı ne zaman

travel turkey izmir fuarı ne zaman

Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuarı, İtalya ve Adıyaman'ın partnerliğinde, 900'e yakın firmanın katılımıyla açıldı. Fuar, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 8'inci kez kapılarını açtı...

Travel Turkey İzmir Fuarı başladı!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar&Konferansı, kapılarını 8'inci kez açtı. Fuara İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ev sahipliği yapacak...

Mardin, Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtılacak!

Travel Turkey İzmir Fuarı kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da, dünyanın çeşitli ülkelerinden fuara katılacak olan yabancı ve de yerli katılımcılara Mardin tanıtılacak.

Travel Turkey İzmir 2014 yurtdışından da büyük ilgi görüyor!

Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor...

Travel Turkey İzmir fuarı 4-7 Aralık'ta gerçekleştirilecek!

Partner ülkenin İtalya olduğu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar&Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini buluşturacak. Sekizincisi düzenlenecek fuar, 4 - 7 Aralık 2014 arasında devam edecek.

Travel Turkey İzmir Fuarı 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, 8'inci kez İZFAS, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.S. işbirliğinde organize ediliyor.

Turizm sektörü Travel Turkey İzmir’de buluştu!

Turizm Fuar&Konferansı 7. kez kapılarını açtı. Düzenlendiği ilk yıl 2007’de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran fuar, bu yıl 21 ülke, 60 il ve beldeden 850 firmanın katılımıyla rekor düzeye ulaştı...

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Turizmin kalbi İzmir'de atacak!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Björn Lamprecht Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz' da Şişli, Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi'nde kuruldu.

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Aly Yousesef Awadalla tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Yeni projelerin rehberi Your House in Turkey 2015 Hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi Muhsin Akay tarafından 5 milyon TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

Multi Turkey'in 15. AVM'si Forum Diyarbakır açıldı!

MULTİ Turkey 'in 15 'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da açıldı.

Astaldi'den Gebze-İzmir otoyol projesine 5 milyar dolar!

ASTALDİ Gebze-İzmir otoyol projesi için 5 milyar dolar tutarında finansman sağladı. İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze-Orhangazi-izmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

Rosina Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosina Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Roksan Swed tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

travel turkey izmir fuarı ne zaman Haberi

travel turkey izmir fuarı ne zaman

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye'nin her yıl 8,5 milyon vatandaşını yurt dışına tatile gönderen bir ülke olduğuna dikkati çekerek "artık vize uygulanacak bir ülke olmadıklarını, AB'nin bu müşterisine iyi bakması ve vize duvarlarını kaldırması gerektiğini" söyledi. 


Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 8'inci kez kapılarını açtı. İtalya ve Adıyaman'ın partner olduğu fuarın açılış töreninde konuşan TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, geçen yıl 22 ülke 867 firma ve 26 bin 500 ziyaretçisi olan fuara bu yıl 30 ülkeden 900'e yakın firmanın geldiğini, ziyaretçi sayısının da 30 bini aşacağını tahmin ettiklerini belirtti. 


Türkiye'nin 42 milyonu ağırlayan, 15 milyonluk iç turizm hareketliliğine sahip olan ve bunun da 8,5 milyonunu yurt dışına tatile gönderen bir...