28 / 03 / 2024

TrendERA Gayrimenkul Zirvesinde neler konuşuldu

TrendERA Gayrimenkul Zirvesinde neler konuşuldu

Gayrimenkul profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya gelerek network ve yeni iş fırsatlarının geliştirildiği TrendERA Gayrimenkul Zirvesi Marriot Şişli'de gerçekleşti.

İzmir TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 29 Haziran'da!

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi gerçekleşti!

Gayrimenkul profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya gelerek network ve yeni iş fırsatlarının geliştirildiği TrendERA Gayrimenkul Zirvesi Marriot Şişli'de gerçekleşti.

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi 25 Nisan'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘‘TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 2018’’ semineri düzenleniyor. 

Trendera Zirvesi İstanbul’da gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gerçekleştirildi.

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

FU Gayrimenkul ‘FU Mobil’ uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, FU Mobil uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı.

Soner Canözer, FU Gayrimenkul Bilgi İşlem Yöneticisi oldu!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul’un yeni Bilgi İşlem Yöneticisi Soner Canözer oldu.

Validebağ imara açılıyor mu?

Gayrimenkul zirvesinde Üsküdar ve ilçedeki projeler ele alındı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise Üsküdar'ı merkez olarak nitelendirdi.

Projebeyaz, 10. Gayrimenkul Fuarı'nda Körfezlilerin ilgi odağı oldu!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesinde Projebeyaz, Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu. Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım!

Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesinde, Türkiye Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış, fırsatlar ve sektörün geleceği tartışılacak.

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

TrendERA Gayrimenkul Zirvesinde neler konuşuldu Haberi

TrendERA Gayrimenkul Zirvesinde neler konuşuldu

Kurulduğu ilk günden itibaren birçok seminer ve zirveye imza atarak adından sıkça söz ettiren uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, Veri ve Analitik Şirketi REIDIN  ve Gayrimenkul Bilgi Platformu Zingat'ın katkılarıyla sektöre yön veren gayrimenkul dünyasına farklı bir bakış açısı ve yorum getiren TrendERA Gayrimenkul Zirvesi’ni dün günü Şişli Marriott Otel’de, gerçekleştirildi.

Gayrimenkul sektörü profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya geldiği organizasyonda, 2018'de emlak sektöründe yaşanan gelişmeler alanında uzman kişiler tarafından tüm boyutlarıyla değerlenirken katılımcıların soruları da cevaplandı. ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay; ‘Bizler sadece Gayrimenkul Danışmanı değil ayrıca birer psikoloğuz, insanlar gayrimenkul alacakları dönemde güvenecekleri ve duygusal bağ kuracakları bir kişiye ihtiyaç duyuyorlar. İnsanlar belli bir mecburiyetten dolayı alım veya satım kararı vermek zorunda kalıyorlar. Zorluklar yüzünden daha...