19 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir fiyat listesi

Trendist Ataşehir fiyat listesi

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi ile 0216 455 33 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği proje 2 bin 500 adet konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Trendist Ataşehir'de 320 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir'de Ekim 2016'da teslim daireler!

K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayat geçirilen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 205 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir Rezidans!

Trendist Ataşehir Rezidans, İstanbul'un Anadolu Yakası Ataşehir'de 13 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Toplam 820 tane konuttan meydana gelen projenin satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir'de 579 bin TL'ye 2+1 !

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 579 bin TL'den başlıyor.

Trendist Ataşehir projesinde 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda konumlandırılan Trendist Ataşehir projesi K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje kule ve 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Trendist Ataşehir'de 579 bin TL'ye 2+1!

Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet daire yer alıyor. Trendist Ataşehir projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 579 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de 320 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi K Yapı-Solid İnşaat ortaklığı imzası taşıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Trendist Ataşehir projesinde 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de 295 bin TL'den başlayan fiyatlar!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Trendist Ataşehir projeside teslimlerinin 2015 yılının sonunda yapılması bekleniyor. Projede stüdyo dairelerin fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

Trendist Ataşehir projesinde 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor!

Trendist Ataşehir Evleri'nde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Trendist Ataşehir'de minimum 295 bin liraya! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir'de fiyatlar 295 bin liradan başlıyor. Ataşehir'de yer alan Trendist projesinde mağazalar, spor alanları, kafeler, oyun alanları, güneşlenme terası ve açık yüzme havuzu bulunuyor.

Trendist Ataşehir ev fiyatı!

Trendist Ataşehir Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. İşte Trendist Ataşehir ev fiyatı...

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi!

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen projede satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir kampanya!

Trendist Ataşehir kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ödendikten sonra taksitlerin ödemelerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksitler!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule satışa çıktı!

İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuldu. Düzenlenen kampanya ile yüzde 5 peşinatla ev alınırken, peşinatın kalan yüzde 20'si ise bir yıl sonra ödenebiliyor.

Trendist Ataşehir’de kule kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir hızla yükseliyor. Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, 13 adet 8 katlı, 3 adet ise 33 katlı olmak üzere toplam 16 blokta 820 konuttan oluşuyor...

Trendist Ataşehir'de lansmana özel kampanya!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu!

Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir 'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu. Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşin kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule lansmana özel kampanyayla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor...

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuluyor!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir’de Rezidans Kule satışa sunuluyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatı sunuyor...

Trendist Ataşehir Evleri fiyat listesi!

Trendist Ataşehir projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 820 daireden oluşan projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Satış sürecinin devam ettiği Trendist Ataşehir Evleri fiyat listesi..

Trendist Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir projesinde stüdyodan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Satış sürecinin devam ettiği Trendist Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir Kule satışa çıktı! Yüzde 5 peşinatla!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir’de Rezidans Kule satışa sunuluyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatı sunuyor.

Trendist Ataşehir fiyat listesi Haberi

Trendist Ataşehir fiyat listesi

Bugün penthouse daireleri satışa çıkan Trendist Ataşehir Konutları 110 dönümlük Kent Parkı'n yanında bulunuyor. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 455 33 33 olarak belirlendi. Toplamda 28 adet penthouse dairenin bulunduğu projede fiyatlar 6 bin 160 TL ile 7 bin 390 TL arasında değişiyor.


Ataşehir Trendist Evleri tenis kortu, yüzme havuzu, sauna,  otopark, pilates-yoga salonu, güneşlenme terası, masaj odası, fitness center, çocuk oyun alanı, güvenlik, buhar odası, basketbol sahası gibi sosyal olanaklara sahip. 


Penthouse daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Ataşehir Trendist Rezidans'ta  teslimlerinin Ekim 2016 tarihinde yapılması planlanıyor. Projede panaromik deniz manzaralı konutlar yer alıyor. 


Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: http://www.trendistatasehir.com/

Özge...