18 / 04 / 2024

trendist ataşehir nerede

trendist ataşehir nerede

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi!

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi ile 0216 455 33 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği proje 2 bin 500 adet konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları!

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları metrekare birim bazında 6.160 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 500 adet daireden oluşan projede 28 adet penthouse daire yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Daire teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması öngörülen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Ataşehir Trendist Konutları!

Ataşehir Trendist Konutları 'nda stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede teslimler Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ataşehir Trendist Evleri satılık!

Trendist Ataşehir konut projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Ataşehir Trendist Evleri iletişim!

Ataşehir Trendist Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Trendist Rezidans!

Ataşehir Trendist Rezidans projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Trendist Ataşehir kat planları!

Trendist Ataşehir Evleri K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslim tarihi 2016 yılının Ekim ayı olarak belirlenen Trendist Ataşehir kat planları haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık!

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Daire teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması öngörülen Trendist Ataşehir Evleri 'nde yer alan daireler 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Trendist Ataşehir Konutları nerede?

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Trendist Ataşehir Evleri nerede?

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri 13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşuyor. Projede toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir Evleri nerede? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Trendist Ataşehir projesi nerede?

Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyor. Teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanan proje 820 adet konuttan meydana geliyor. "Trendist Ataşehir projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir projesinde Ekim 2016'da teslim daireler!

Trendist Ataşehir projesi 13 kattan meydana gelen 3 kule ile 8 kattan meydana gelen 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Toplam 820 konuttan oluşan projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule lansmana özel kampanya ile satışa çıktı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule'ye özel kampanya!

Trendist Ataşehir projesinde Rezidans Kule satışa sunuluyor. Rezidans Kule'den lansmana özel kampanya fırsatıyla yüzde 5 peşinatla alınıp, peşinatın kalan yüzde 20'si bir yıl sonra ödenebilecek.

Trendist Ataşehir Evleri'nde 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Trendist Ataşehir Evleri projesinde teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 820 adet konut yer alıyor.

Trendist Ataşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Dairelerin 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Trendist Ataşehir projesi, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor...

Trendist Ataşehir kampanya!

Trendist Ataşehir kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ödendikten sonra taksitlerin ödemelerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 bloktan meydana gelen projede satışlar devam ediyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksitler!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

trendist ataşehir nerede Haberi

trendist ataşehir nerede


Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor. Sadece 28 adet penthouse'un bulunduğu projede bu özel dairelerin metrekare fiyatları 6.160 TL ile 7.390 TL arasında değişiyor. Lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşaın alternatifleriyle 'Tüm Zamanların Projesi' olarak tasarlanan Trendist Alaşehir, sunduğu farklı daire seçenekleri, sosyal tesisleri, yüksek yatırım değeri ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Tamamlandığında 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projenin yüzde 72'si tamamlanırken, yüzde 78'lik satış rakamına ulaşıldı. Grev Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman, "A-3 rezidans bloğunda yer alan toplam 12 adet 3 + 1 daire ile A1 ve A-2 kulelerde yer alan toplam 16 adet 2...