24 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir ulaşım

Trendist Ataşehir ulaşım

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi!

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi ile 0216 455 33 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği proje 2 bin 500 adet konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları!

Trendist Ataşehir penthouse fiyatları metrekare birim bazında 6.160 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 500 adet daireden oluşan projede 28 adet penthouse daire yer alıyor.

Trendist Ataşehir iletişim bilgileri!

Trendist Ataşehir projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapmak mümkün. İşte Trendist Ataşehir iletişim bilgileri...

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi!

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen projede satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları!

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları haberimizde yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Trendist Ataşehir projesinin reklam filminde Mashar Alanson rol aldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinin reklam filminde Mashar Alanson rol aldı. Satış süreci devam eden proje K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor.

Trendist Ataşehir Evleri fiyat listesi!

Trendist Ataşehir projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 820 daireden oluşan projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Satış sürecinin devam ettiği Trendist Ataşehir Evleri fiyat listesi..

Trendist Ataşehir'de 320 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi K Yapı-Solid İnşaat ortaklığı imzası taşıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Trendist Ataşehir projesinde 295 bin liraya stüdyo daire!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Trendist Ataşehir projesi Ataşehir'de konumlandırılıyor. Projede stüdyo dairelerin fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

Trendist Ataşehir'de 635 bin liraya 3+1!

33 katlı 3 kulenin ve 8 katlı 13 bloğun yer aldığı Trendist Ataşehir projesinde 820 konut bulunuyor. Projede 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 635 bin liradan başlıyor.

Trendist Ataşehir'de daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor!

Trendist Ataşehir Evleri'nde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fiyatların 295 bin TL'den başladığı Trendist Ataşehir projesinde yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 20'si Nisan 2015'te geri kalanı banka kredisi ile ödeniyor

Trendist Ataşehir'de daireler 295 bin TL'ye!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor ve ve 953 bin TL'ye kadar yükseliyor. Trendist Ataşehir'in toplam yatırım bedeli 350 milyon TL.

Trendist Ataşehir iletişim!

K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede konut fiyatları 295 bin TL' den başlıyor...

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Sample Home Ataşehir ulaşım!

Toplam 41 adet daireden meydana gelen proje Rams Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Sample Home Ataşehir ulaşım bilgileri kapsamında Bostancı İskelesi’ne 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Trendist Ataşehir iletişim bilgileri!

Trendist Ataşehir projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapmak mümkün. İşte Trendist Ataşehir iletişim bilgileri...

Tüm zamanların projesi: Trendist Ataşehir!

Trendist Ataşehir projesi " Tüm zamanların projesi " sloganıyla satış sürecine hızla devam ediyor. Projede dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir telefon!

Trendist Ataşehir telefon numarasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma imkanı sunulan Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülüyor...

Trendist Ataşehir ulaşım bilgileri!

Trendist Ataşehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1!

Trendist Ataşehir Evleri stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1 oda 1 salon daire sahibi olabilmek mümkün.

Trendist Ataşehir konut fiyatları!

Ekim 2016 tarihinde teslim edilecke olan Trendist Ataşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Trendist Ataşehir konut fiyatları...

Trendist Ataşehir ödemeleri!

Trendist Ataşehir ödemeleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülüyor...

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Trendist Ataşehir projesinde dairelerin fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 119 bin lira arasında değişiyor...

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor...

Trendist Ataşehir ödeme planı!

Trendist Ataşehir ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor...

Trendist Ataşehir: Tüm zamanların projesi!

Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Trendist Ataşehir ulaşım Haberi

Trendist Ataşehir ulaşım

"Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam 2 bin 500 adet daireden meydana gelen projenin 2016 yılı Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Trendist Ataşehir konut seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje 110 dönümlük Kent Parkı'n yanında hayata geçiriliyor.


Toplamda 28 adet 2+1 ve 3+1 penthouse dairenin satışa sunulduğu Trendist Ataşehir Konutları K Yapı ve Solid İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje panaromik deniz manzarasına sahip dairelerden oluşuyor.


Ataşehir Trendist sosyal yaşam alanları içerisinde buhar odası, pilates-yoga salonu, güneşlenme terası, tenis kortu, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı, güvenlik, basketbol sahası, otopark, masaj odası ve fitness center mevcut. 


Ataşehir Trendist daire...