24 / 04 / 2024

Trendline Vintage Serisi

Trendline Vintage Serisi

Franke, Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile canlandırıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış Franke, ürün gamına eklediği renkli ürünleri ile alışılmış ankastre çizgisinin dışına çıkıyor.

Homend Vintage çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde yüzde 50'ye varan indirim! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Homend Vintage serisi çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde sepette yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Homend Vintage serisi ürünlerinin fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

Franke'den Trendline Vintage Serisi!

Franke, Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile canlandırıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış Franke, ürün gamına eklediği renkli ürünleri ile alışılmış ankastre çizgisinin dışına çıkıyor.

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Kalebodur Vintage Light ile dinlendirici mekanlar!

Kalebodur, şehrin karmaşasından biraz olsun kurtulmak isteyenler için, doğal ahşabın sıcaklığı ile natürel renkleri porselen karoda buluşturduğu yeni serisi Vintage Light ile şık ve dinlendirici odalar yaratıyor.

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

Trendline Vintage Serisi Haberi

Trendline Vintage Serisi

Buzdolabı, ocak, fırın ve davlumbazlardan oluşan mükemmel uyum, krem ve bordo olmak üzere iki farklı renk alternatifi ile mutfaklarda Vintage esintisi yaşatıyor. Aynı tasarım ve aynı renkte üretilmiş Franke Trendline Vintage serisi ürünler geçmişin tüm ayrıntılarını mutfaklarda görsel bütünlüğe çeviriyor.


60 cm genişliği ile küçük mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilen Trendline soğutucular A++ sınıfı enerji tüketimi ile A sınıfı ürünlerden % 40 daha fazla tasarruf sağlıyor. Aynı serinin tamamlayısıcı 90 cm Trendline Vintage davlumbazlar ise 140w motor gücü ve 530 m3 yüksek emiş gücü ile mutfaklarda yemek kokularının yok edilmesine yardımcı.


Soğutucu ve Davlumbazlar dışında mutfağınızı yine vintage şıklığı ile tamamlayan ocak ve fırınlar ise yine krem ve bordo renk alternatiflerine sahip. Izgara, buzçözme gibi 7 farklı pişirme programına sahip 60 cm...