26 / 04 / 2024

Trendyol

Trendyol

Online alışveriş sitesi Trendyol saç kurutma makinelerinde uygun fiyatları ve kargo bedava fırsatıyla buluşturuyor. İşte indirimli saç kurutma makineleri..

En ekonomik beyaz eşyalar burada! Trendyol 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Trendyol’dan beyaz eşya kategorisinde yaptığı indirimlerle tüketicinin cebini düşünmeye devam ediyor. Site son olarak beyaz eşya grubunda pek çok ekonomik ürünü tüketiciye sunuyor. İşte ucuz beyaz eşyalar..

En ucuzu sadece Trendyol’da! Hoover bulaşık makinesi bugüne özel indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hoover bulaşık makinesi sadece bugüne özel fiyatıyla Trendyol’da satışa sunuldu. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. Donanım özellikleri fiyatına göre oldukça fazla. İşte, indirimli fiyatıyla Hoover bulaşık makinesi 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Trendyol Mobilya Günleri: %35 indirim fırsatı! Trendyol 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş platformu Trendyol, evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya ile karşımızda: Trendyol Mobilya Günleri.

Elektrikli bisiklette kaçırılmayacak fırsat! Trendyol’dan dev kampanya! İşte Yuki İcon’un 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Trendyol, elektrikli mopedde dev indirim fırsatı sunuyor. İşte, o kampanyanın detayları ve Yuki İcon’un 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Trendyol'da Axess ile ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Eylül ayının başlamasıyla birlikte kampanyalar da hız kazandı. Markalar birbiri ardına kampanyalar düzenlemeye başladı. Trendyol'da Axess kredi kartı ile alışveriş yapanlara özel kampanya başlattı.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Trendyol'dan şok karar! Süresiz olarak askıya alındı!

E-ticaret platformu Trendyol, bir süre önce duyurduğu Trendyol Emlak girişimini süresiz olarak askıya aldığını duyurdu.

Trendyol’da mega mayıs indirimi! Her şeyde dev indirim kaçırmayın...

Trendyol’da Mega Mayıs indirimleri başlıyor! Trendyol geniş satış ağıyla akla gelen her şeyi bünyesinde satışa sunmasıyla biliyor. Ev aletlerinden kozmetik ürünlerine kadar ürün yelpazesi çok geniş. Bu özelliklerinin yanında her sene dönem dönem çeşitli kampanyalar düzenleyerek kullanıcılarına büy

Trendyol’dan 3 saatte 1 harika indirimler! Sakın kaçırmayın…

Kullanıcılarına sık sık ekonomik kampanyalar sunan online alışveriş sitesi Trendyol bu sefer farklı bir kampanyayla karşımızda. Günün belirli saatlerinde birçok ürünü 3 saatlik indirime sokan Trendyol’un son kampanyalı ürünleri yayınlandı. 

Anneler Günü Trendyol’dan Geçer! Trendyol’da annem için ne alabilirim?

Trendyol’da Anneler Gününe Özel 7-8 Mayıs tarihlerinde küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde büyük indirimler var. Peki Trendyol’da hangi ürünler indirim var? İşte Trendyol’da indirime giren ürünler ve annenize alabileceğiniz bazı ürünlerin fiyat listesi.

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Online alışveriş platformu Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği hazırladı. 188 parça ürün konulan sepetten ürünleri satın alanlardan elde edilen gelir çeşitli hayır kurumlarına aktarılacak.

Porland Porselen'den 6 Ekim'e özel Trendyol'da yüzde 30 indirim!

Porland, İstanbul’un Kurtuluşu’nun 89. yıldönümünü Trendyol’da kutluyor. 6 Ekim’de sadece bir güne özel % 30 indirim fırsatı sunan Porland, “İstanbul Koleksiyonu” ile sizleri Trendyol’da İstanbul’a davet ediyor…

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

YapıKredi ve Trendyol'dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

YapıKredi ve Trendyol büyük bir işbirliğine imza attı. Trendyol’dan yönlenerek mobilden Yapı Kredili olanlara 1.000 TL puan fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Kahvaltıda simit, öğlen ve akşam yemeklerinde ise lahmacun yiyoruz!

16 milyonu aşkın kullanıcısı olan Trendyol verilerine göre en yoğun market siparişi, akşam 17-19 saatleri arasında verilirken, yemekte en yoğun ilgiyi kahvaltıda simit, öğle ve akşam yemeklerinde ise lahmacun gördü.

Trendyol, Profilo PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi adeta dip fiyattan satmaya başladı!

Trendyol ve Profilo, resmen güçlerini birleştirerek PSU5LU1 Elektrikli Toz Torbalı Süpürge’yi en uygun fiyattan satışa sundu. Trendyol, aynı zamanda, bu süpürgeyi alımlarda bir yıllık ve iki yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu da duyurdu.

Trendyol’da Dyson kablosuz süpürge ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Trendyol, yaptığı son açıklama ile Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge’yi görücüye çıkardığını duyurdu. Trendyol, bu duyurusuyla 7’den 70’e herkesi sevindirirken, kablosuz süpürgenin fiyatını ve teknik özelliklerini de paylaştı.

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

Trendyol, Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni peşin fiyatına 6 taksitle satışa çıkardı!

Trendyol çamaşırlarınızı güvenle kurutmanızı sağlayacak Hoover Hle C9lg-17 9kg Kurutma Makinesi’ni büyük indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Bunun üzerine, kurutma makinesi almak isteyenler Hoover kurutma makinesinin fiyatını ve özeliklerini araştırmaya başladı.

Trendyol'dan depremzede öğrencilere jest! Sınav hazırlıklarına tam gaz devam!

Türkiye’de meydana gelen Kahramanmaraş üslü depremden etkilenen öğrencilere ülkenin her yerinden yardım gelmeye devam ediyor. Trendyol da depremzede öğrencileri unutmayan ve farklı şekilde destekleyenlerden biri oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğünde gezici kütüphanelere Trendyol da desteğ

Ziraat Bankası duyurdu! Bankkart'a Özel Trendyol'da peşin fiyatına 3 taksit fırsatı! Başvuran faydalanacak!

Ziraat Bankası 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 500 lira ve üzeri alışverişlerde vade farksız 3 taksit fırsatından faydalanacağını duyurdu. İşte kampanya detayları...

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Trendyol'dan çılgın fırsat! Dev çekilişle Alfa Romeo Tonale hediye edilecek!

Trendyol'dan harika bir fırsat: Sadece 8 TL ödeyerek çekilişe katılın, Alfa Romeo Tonale otomobili kazanma şansı yakalayın. Çekiliş 3 Mayıs 2023'te yapılacak, kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Trendyol Haberi

Trendyol

Online alışveriş platformu Trendyol sık sık pek çok kategori ve binlerce ürünlerde kampanyalar düzenliyor. Son olarak da saç kurutma makinelerinde uygun fiyatların yanı sıra kargo bedava fırsatıyla tüketiciyi hesaplı alışverişler buluşturuyor. Sizler için avantajlı saç kurutma makinelerini listeledik. İşte Trendyol 10 Ekim 2022 fiyat listesi..

SAÇ KURUTMA MAKİNESİ EKİM 2022 TRENDYOL FİYAT LİSTESİ

Grundig Hd 6480 2200 Watt Difüzör Başlıklı İyonik Saç Kurutma Makinesi: 459 TL

Etap 3200 Marathon Profesyonel Kuaför Fon Makinası: 356,40 TL

POWERMECH 2500w Siyah Performance Turbo Professional Kuaför Fön Ve Saç Kurutma Makinası: 229 TL

Powertec Turbo Profesyonel 2500 w Turuncu Saç Kurutma Makinesi: 251,90 TL

Hector Profesyonel Fön Makinesi: 385 TL

aydean Tam Profosyonel Fön Makinesi: 397,87 TL

Sinbo Shd-7094 Saç Kurutma Makinesi: 199,99 TL

Powertec Tr-601s New Style 2500...