16 / 04 / 2024

Trio Dizayn şirketi nerede

Trio Dizayn şirketi nerede

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Deniz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Centum Dizayn İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Centum Dizayn İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Awwad tarafından kuruldu.

Koç Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Koç tarafından kuruldu.

Grid Dizayn Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grid Dizayn Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Naci    Öztürk ve Olcay Karaman tarafından kuruldu.

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıkgöz tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Güray    Yılmaz, Gürkan Sururi Köse , Sibel Ayşe Dilişen tarafından kuruldu.

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Dekom Dekorasyon Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekom Dekorasyon Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Susam ve Mikail Esen tarafından kuruldu.

Udm Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udm Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Savaş tarafından kuruldu.

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Dizayn Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Koç ve Tuğba Bayraktar tarafından kuruldu.

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Davut Koçak ve  Ömer Görmez tarafından kuruldu.

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Güzer tarafından kuruldu.

Bofor Mühendislik Dizayn İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofor Mühendislik Dizayn İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  20  bin TL sermaye bedeli  Ömer Faruk Ünel Uğur Can Ünel tarafından kuruldu.

Trio Dizayn şirketi nerede Haberi

Trio Dizayn şirketi nerede

Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Deniz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.


Trio Dizayn Dekorasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; a. Her türlü mekan dizaynı, dekorasyonu, inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapar. Kafe, lokanta, kafeterya, restoran ve hertürlü gıdanın satıldığı mekanların tasarımını, tadilatını, dekorasyonunu veya komple inşaatını yapar. Satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmar. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,...