25 / 04 / 2024

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri adres

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri adres

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Çimento ihracatı 5 yılda yüzde 78 arttı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde, 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan firmalar açıklandı. Çimento ihracatı 2028'den 2022'ye kadar yüzde 78 artış kaydetti. 

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Şekib Avdagiç'ten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul iç açıcı değil!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, son dönemde konut maliyet yükselişlerinin dünyanın pek çok ülkesinde yaşandığına dikkat çekerek, çelikten çimentoya, demirden seramik ve cama kadar birçok üründe fiyatların arttığını kaydetti. Peki İTO Başkanı Şekib Avdagiç konut sorunuyla neler söyledi? İşte ayrıntılar...

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Çimento fiyatlarına zam geliyor! Son doğal gaz artışı maliyetleri yükseltti

BOTAŞ, 1 Haziran itibarıyla doğal gaz fiyatlarına zam yaptı. BOTAŞ'ın doğal gaza yaptığı zam sanayi başta olmak üzere inşaat ürünlerinin maliyetlerini artırdı. Çimento, cam, seramik ve toprak ürünlerine zam gelecek. İşte ayrıntılar...

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhanlar Dizayn Seramik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Satuk Buğra Arslan tarafından kuruldu.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

ÇCSİB, 2020 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, (ÇCSİB) “2020 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni” düzenlendi.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Stone Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Stone Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin sermaye bedeli  ile Engin Eren ve Ümit Ört tarafından kuruldu.

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri adres Haberi

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri adres

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında seramik, vitrifiye, granit, ve karo hammaddeleri ile yapıştırıcılarının alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer...