24 / 04 / 2024

Trump Cadde ödülleri

Trump Cadde ödülleri

Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu.

Trump Cadde'ye yurtdışından ödül!

Mimari konsepti GAD Architecture'un patronu Gökhan Avcıoğlu'na ait olan Trump Cadde, Trump Alışveriş Merkezi'nin teras katında 2 bin 500 m2'lik alana yayılıyor ve 17'si yeme-içme olmak üzere 25 markasıyla hizmet veriyor...

Trump Cadde German Iconic Awards'da Architecture - Retail kategorisinde ödül aldı!

Trump Alışveriş Merkezi’nin terasında 25 markasıyla hizmet veren Trump Cadde, Alman Tasarım Konseyi tarafından organize edilen German Iconic Awards'da Architecture - Retail kategorisinde ödüle layık görüldü.

Primemall Gaziantep AVM ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı.

2015 ICSC Solal Pazarlama Ödülleri finalistleri açıklandı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde dünyadan birçok prestijli proje finale kaldı.

Sinpaş HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri'ne sponsor oldu!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi SİNPAŞ GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, "HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri", Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi sahiplerini buldu.

Eskidji Gayrimenkul Ödülleri dağıtıldı!

ESKİDJİ Gayrimenkul 2014 ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde 4 ödül ve 2 plaket ile en çok ödül Ankara'ya geldi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Bölge Ortağı Koksal Ünal, 2014 Yılı "Kiralamada Ciro Birincisi" ödülünü aldı..

Ege Yapı'ya Bilkent Marka Ödülleri'nden Onur Ödülü!

Marka ödülleri sahiplerini buldu Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü tarafından geçtiğimiz sene ilkinin düzenlendiği Bilkent Marka Ödülleri'nin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi..

Altın Çekül yapı ürün ödülleri sahiplerini buluyor!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin YEM Ödülleri Projesi kapsamında, 23. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ile Türk yapı sektörünün en iyi yapı malzemesi seçiliyor.

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 1998 yılından beri düzenlediği “Yeşil Nokta Çevre Ödülleri” ile çevre bilinci yüksek bir sektör yaratmayı hedefliyor...

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği, kurulduğu ilk yıllardan bu yana çevre bilinci yüksek bir sektör için çalışıyor. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri yarışma sonuçları 10 Mart'ta düzenlenen törenle açıklanacak.

Ideal Standard International ödülleri sahiplerini buldu!

Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard tarafından verilen “Ideal Standard International” ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı..

Konya Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu!

Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi ve SGK İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konya Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu.

Ideal Standard International ödülleri sahiplerini buldu!

Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard tarafından verilen “ Ideal Standard International ” ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı.

Westside İstanbul cadde dükkanlarında ünlü markalar yer alacak!

ŞAHİNLER Holdingin Beylikdüzü'ndeki arsası üzerinde Uzman-Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişen 116 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Westside cadde dükkânları satışta!

Beylikdüzü'nde Şahinler Holding'in arsası üzerinde Uzman- Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul'da cadde dükkânların satışı başladı.

Trump Cadde ödülleri Haberi

Trump Cadde ödülleri

Uluslararası arenada Trump Cadde’ye bir ödül daha… Geçtiğimiz ay Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen German Iconic Awards’da Architecture – Retail kategorisinde ödül alan Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu.


Londra’da düzenlenen ödül törenine Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural ve mimari konseptin sahibi GAD Architecture’in patronu Gökhan Avcıoğlu birlikte katıldı.


Konseptinde İzzet Çapa’nın, mimari konseptinde ise GAD Architecture'in patronu ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu’nun imzasını taşıyan Trump Cadde, uluslararası arenada ikinci ödülünü aldı. Geçtiğimiz ay Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen German Iconic Awards’da Architecture – Retail kategorisinde ödüle layık görülen Trump Cadde, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında...