29 / 03 / 2024

Trump tower Cityscape Global 2013

Trump tower Cityscape Global 2013

Avrupa' nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, 8-10 Ekim'de Dubai'de gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından 'Cityscape Global 2013'te yabancı yatırımcıların karşısına çıktı...

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki dairesini satışa çıkardı!

Milyarder Alec Wildenstein'ın eski eşi olan ABD sosyetesinin tanınmış isimi 76 yaşındaki 'Kedi Kadın' lakaplı Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki lüks dairesini yaklaşık 13 milyon dolara satışa çıkardı.

Birleşik Devletler Gizli Servisi, Trump Tower’da kat kiralayacak!

Birleşik Devletler Gizli Servisi’nin (USSS) seçilmiş başkan ve ailesini korumak için Trump Tower’da kat kiralamaya hazırlandığı belirtildi.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

İstanbul Tower 205 Levent Projesi!

İstanbul Tower 205 Levent projesi Metal Yapı Konut A.Ş. imzasını taşıyor. İstanbul Tower 205 projesinin tanıtımı Cityscape Global 2016 Fuarı'nda gerçekleştirildi...

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cristiano Ronaldo 23 milyon dolarlık yeni bir daire aldı!

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 140 milyon sterlinlik (590 milyon lira) bir yatırımla Monte Carlo’da otel satın alan Ronaldo, ağustos ayında da New York'taki Trump Tower'dan bir daire almıştı.

Michael Moore'dan Donald Trump protestosu!

ABD başkanlığı aday adayı Donald Trump, ünlü yönetmen Michael Moore'ın gazabına uğradı. ABD'li belgeselci Michael Moore, New York'taki Trump Tower binasının önüne giderek, "Hepimiz Müslümanız" yazılı bir pankartla eylem yaptı.

İşte Cristiano Ronaldo'nun New York'taki evi!

Cristiano Ronaldo, New York Trump Tower'da 18.5 milyon Dolar'a daire satın aldı. CR7'nin New York'un en işlek caddelerinden olan 721 Fifth Avenue'da yer alan evinde 3 adet banyo bulunuyor.

Cristiano Ronaldo New York'ta 18.5 milyon dolara lüks daire aldı!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, ABD'nin New York kentinde bir ev satın aldı. Ronaldo'nun Trump Tower'da 18.5 milyon dolara satın aldığı lüks daire tam 233 metrekare.

Cristiano Ronaldo New York'tan 18.5 milyon dolara daire aldı!

Cristiano Ronaldo emlak kralı olarak bilinen Donald Trump'ın sahip olduğu New York'taki 5. Cadde'de bulunan Trump Tower'dan tam 18,5 milyon dolar değerinde bir daire satın aldı.

Trump tower Cityscape Global 2013 Haberi

Trump tower Cityscape Global 2013

Doğan Holding yatırımı ile İstanbul'un kalbi Mecidiyeköy'de yükselen, rezidans &ofis & AVM bölümlerinden oluşan Avrupa'nın ilk Trump markalı projesi Trump Tovvers İstanbul, 8-10 Ekim'de Dubai'de gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından 'Cityscape Global 2013'te yabancı yatırımcıların karşısına çıktı. 37 katlı residence kulesi, 36 katlı ofis kulesi ve 128 mağazası bulunan Trump Alışveriş Merkezi bölümlerinden oluşan Trump Tovvers istanbul, yabancı yatırımcılar ile gayrimenkul firmalarını ve proje geliştiricilerini aynı çatı altında bir araya getiren bu fuarda lüks residence'larını...