25 / 04 / 2024

tse güvenli üretim

tse güvenli üretim

Türk Standardları Enstitüsü ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu arasında, yeni tip koronavirüs salgını sonrası güvenli üretim belgelendirme ve standardizasyon konularında iş birliğine gidildi.

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

TSE ile TGDF arasında güvenli üretime ilişkin iş birliği!

Türk Standardları Enstitüsü ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu arasında, yeni tip koronavirüs salgını sonrası güvenli üretim belgelendirme ve standardizasyon konularında iş birliğine gidildi.

TSE'den güvenli iskele projesi!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 2015 itibarıyla inşaat sektöründe iş kazalarının önüne geçilmesinde kritik önem taşıyan iş sağlığı ve güvenliği ekipmanlarının belgelendirmesi faaliyetlerine başladı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Belediye Binası Güvenli Yeşil Bina mı olacak?

Ümraniye Belediyesi Hizmet Binası, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından “Güvenli Yeşil Bina’’ sertifikası kapsamında belgelendirme çalışmaları için incelemeye alındı.

Kayseri'de güvenli yeşil bina projesi tanıtıldı!

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Kayseri İl Koordinatörlüğü, Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan TSE Yapı Malzemeleri Sektör Müdürü Osman Özdemir,”Güvenli Yeşil Bina Projesiyle, güvenli yapılar ortaya çıkacak” dedi.

Gaziantep'te Güvenli-Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Standartlar Enstitüsü ( TSE ) Güneydoğu Koordinatörlüğü işbirliğiyle, "Güvenli-Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi. TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörü Hakan Yıldırım toplantıda konuşma yaptı...

Türkiye'nin ilk TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi yapıldı!

FSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ilk defa birçok kurum ve kuruluşun katıldığı TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi toplantısı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekolojik Binada yapıldı.

Güvenli-Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı 14 Kasım'da Gaziantep'te yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Standartlar (TSE) Enstitüsü Güneydoğu Koordinatörlüğü işbirliğiyle, “Güvenli- Yeşil Bina Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek. Toplantı 14 Kasım tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına Güvenli Yeşil Bina belgesi verildi!

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ilk "Güvenli Yeşil Bina" belgesi Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Görkem Gençtürk de binalarının enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiğini kaydetti.

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü binası güvenli yeşil bina belgesi aldı!

TSE Genel Kurul Salonunda düzenlenen törende konuşan TSE Başkanı Hulusi Şentürk, son yıllarda dünyada " güvenli yeşil bina " adı altında, ciddi bedellere belgelendirme yapıldığını söyledi.

tse güvenli üretim Haberi

tse güvenli üretim

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) arasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası güvenli üretim belgelendirme ve standardizasyon konularında iş birliğine gidildi.

Söz konusu iş birliğine ilişkin protokolün imza töreni, video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. TSE Başkanı Adem Şahin, yaptığı konuşmada, dünyada son 6 aydır daha önce yaşanılmayan bir durumla karşı karşıya bulunulduğunu belirterek, Kovid-19 salgınının hayatın hemen her alanında bütün değerlerin gözden geçirilmesine yol açtığını söyledi.

Salgının, hijyen ve sanitasyon ile sağlıklı üretim ve yaşam meselesinin toplumun gündeminde yer almasına sebep olduğunu anlatan Şahin, TSE'nin bu alanda daha önce yayımladığı standartlarla bu tür durumlara karşı bir model hazırladığını dile getirdi.

Şahin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın talimatıyla TSE olarak Kovid-19 ile mücadele döneminde sanayide...