11 / 12 / 2025

tsk okulları mebe mi devrediliyor

tsk okulları mebe mi devrediliyor

İlk devirler gelecek hafta İstanbul Tersane Komutanlığı, Tuzla Piyade Okulu, Hasdal 23. Motorlu Piyade Komutanlığı, Maltepe İkmal Maliye Okulu içindeki okul öncesi eğitim kurumları için 49 yıllığına yapılacak.

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Adıyaman'da depremden etkilenen okulların tekrar yapımı TBMM'de!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremden sonra zarar gören okullar için verilen konteynerlere ve okulların tekrar yapımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

KAYI Okulları ilk kampüsünü Çekmeköy'de açtı!

2016 yılında kurulan KAYI Okulları 20 milyon dolarlık yatırımla ilk kampüslerini açtı. KAYI Okulları CEO'su Deniz Demirtaş, 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

Mektebim Okulları'ndan Kars'a eğitim kurumu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kalko ile "Kağızman'ın Karabağ köyünde, kendi köyünde yapacağı 4 derslik okul ve gerekse merkezde 24 derslik okulun bugün protokolünü imzalayacağız" dedi.

Uğur Okulları'ndan Nevşehir'e 9,5 milyon TL'lik yatırım!

Uğur Okulları Nevşehir'de hizmet verecek yeni kampüsle Nevşehirli öğrencilerle buluşacak. Nevzat Kulaberoğlu yaklaşık 9,5 milyon TL yatırımla Nevşehir merkezinde eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Mektebim Okulları 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak!

Mektebim Okulları 2 yılda 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak. Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko; "5 yıl sonra 150 kampus ve bir üniversiteye ulaşmış olacağız" dedi.

Karaman'a yeni okullar geliyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Siyahser Mahallesi’nde 24 derslikli ve Abbas Mahallesi’nde 16 derslikli inşa edilen okulları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Ümit Kalko FETÖ okullarına talip oldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

İSTEK Vakfı Okulları, İzmir'de okul açıyor!

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

tsk okulları mebe mi devrediliyor Haberi

tsk okulları mebe mi devrediliyor

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını anlattı. Buna göre askeri tesisler içindeki okul öncesi eğitim kurumları, Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilecek. İlk kez sivillerin çocukları da askeri tesisler içindeki okullarda öğrenim görecek.


5 bin 229 okul, 102 bin 252 öğretmen ve 2 milyon 856 bin öğrenci sayısıyla İstanbul'un, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını anlatan İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, askeri birliklerdeki okul öncesi eğitim kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) devrolacağını söyledi. İlk devirler gelecek hafta İstanbul Tersane Komutanlığı, Tuzla Piyade Okulu, Hasdal 23. Motorlu Piyade Komutanlığı, Maltepe İkmal Maliye Okulu içindeki okul öncesi eğitim kurumları için 49 yıllığına yapılacak.


Habertürk'ten Salih Uçar'ın haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı adına komutanlıklarla prokotol imzalanacak. Asker-sivil eğitim işbirliği protokolünün bir ilk olduğunu...