26 / 04 / 2024

TSKB Gayrimenkul en iyi gayrimenkul değerleme

TSKB Gayrimenkul en iyi gayrimenkul değerleme

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2014’te “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” seçildi.Firma, uluslararası standartlarda hizmet kalitesini garanti ediyor.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

TSKB Gayrimenkul 120 bin 453 TL'lik pay satacak!

TSKB Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 120.453,780 TL oldu. Bu paylar 20 Eylül ve 21 Eylül tarihlerinde Birincil Piyasada oluşacak fiyat üzerinden satışa sunulacak.

En yüksek konut kirası hangi ilçelerde?

Değerleme ve danışmanlık alanında gayrimenkul alanının öncülerinden olan TSKB Gayrimenkul Değerleme, Ege ve Güney kesimlerdeki kiralık ev piyasasını analiz etti. Peki ege ve güney kesimlerdeki konut kira fiyatları arttı mı? En yüksek kira hangi ilçede ödeniyor? İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarında tarihi artış! İşte en çok artan iller!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, “Yakın Plan” araştırması dahilinde konut sektörünün Aralık ayında yayımlanan verilerin ardından detaylı analiz yaptı. Analize göre,  2020 yılındaki toplam konut satış sayısında en yüksek rakama ulaşıldı. Peki fiyatlar ne oldu? Konut sektöründe neler yaşandı?

Panora GYO, TSKB Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Panora GYO, 2021 yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine karar verdi. 

TSKB Gayrimenkul 13 Mart'ta pay geri alımı yaptı! 

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 13 Mart 2019 tarihinde TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,79-0,80 TL fiyat aralığından pay alımı yaptı. 

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verdi...

TSKB GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 değerleme şirketi olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ter Ra Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

TSKB Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen, TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı seçildi.

İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından Bir Bakışta Markalı Konut Piyasası / 6 Aylık Değerlendirme Raporu yayınlandı. Peki İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

Konutta en hızlı geri dönüş Esenyurt'ta!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, markalı konutların 6 aylık değerlendirme raporunu yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da konutta en hızlı geri dönüş Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde yaşanıyor..

Gayrimenkul, en istikrarlı yatırım aracı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, gayrimenkulün en istikrarlı yatırım aracı olduğunu, diğer yatırım araçlarındaki gibi sık sık artışlar, azalışlar yaşanmadığını söyledi..

TSKB Gayrimenkul en iyi gayrimenkul değerleme Haberi

TSKB Gayrimenkul en iyi gayrimenkul değerleme

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney's Real Estate Awards 2014’de, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen oylama ve anket çalışması sonucunda, ‘Değerleme (Valuation)’ alanında “Türkiye’nin En İyi Şirketi” ödülüne değer bulundu.


2002 yılının Kasım ayında gayrimenkul değerleme hizmeti vermek amacıyla TSKB tarafından kurulan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., değerleme, danışmanlık, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, en iyi en yüksek kullanım etüdü, piyasa araştırmaları, sektörel etüdler, yatırım inceleme-kontrol, makine-ekipman ekspertizi gibi konularda uluslararası standartlara (IVSC) uygun, bağımsız ve tarafsız hizmet veriyor.


Euromoney, TSKB Gayrimenkul Değerleme’yi daha önce 2008 yılında Gayrimenkul Danışmanlığı kategorisinde “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” ve “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Danışmanı” ödüllerine değer buldu. Şirket, 2005 yılında da “Türkiye’deki En İyi Gayrimenkul Danışmanı” olarak ödüllendirildi.


TSKB Gayrimenkul Değerleme,...