28 / 03 / 2024

TSKB Gayrimenkul komite yönetmelikleri

TSKB Gayrimenkul komite yönetmelikleri

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul yönetim kurulu komite yönetmeliklerini yayınladı. Yönetim kurulu komite yönetmelikleri haberimizde bulunuyor.

TSKB Gayrimenkul 120 bin 453 TL'lik pay satacak!

TSKB Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 120.453,780 TL oldu. Bu paylar 20 Eylül ve 21 Eylül tarihlerinde Birincil Piyasada oluşacak fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Panora GYO, TSKB Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Panora GYO, 2021 yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine karar verdi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul komite raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul, halka arzdan elde edilen fonların kullanım yerlerine ilişkin denetimden sorumlu komite raporunu KAP'ta yayınladı.

TSKB Gayrimenkul 13 Mart'ta pay geri alımı yaptı! 

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 13 Mart 2019 tarihinde TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,79-0,80 TL fiyat aralığından pay alımı yaptı. 

TSKB GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 değerleme şirketi olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Ter Ra Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

İhlas Gayrimenkul komite üyelerini seçti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., bağımsız yönetim kuruluna seçilen üyelerin komite görev dağılımı hakkında açıklama yaptı...

Edip Gayrimenkul komite üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada komite üyelerini seçtiğini belirtti.

TSKB GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yaptı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta yayınladı...

TSKB Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen, TSKB Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı seçildi.

TSKB Gayrimenkul Değerleme 15. kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Değerleme ve danışmanlık alanında gayrimenkul sektörünün referans noktası olmak hedefiyle faaliyet gösteren TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 15’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Akfen GYO, TSKB Gayrimenkul'le anlaştı!

Akfen GYO portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin TSKB Gayrimenkul A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

İş GYO ile TSKB GYO birleşiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşiyor. Görüşme süreci devam ediyor.

TSKB GYO Fındıklı Ofis binasının değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fındıklı Ofis binası 1 ve 2'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

TSKB Gayrimenkul komite yönetmelikleri Haberi

TSKB Gayrimenkul komite yönetmelikleri

TSKB Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 11.06.2014 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, 


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1)'ne uygun olarak güncellenmiş bulunan TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin ekte yer alan komitelerin görev alanları ve çalışma esaslarını içeren "Kurumsal Yönetim Komitesi Yönetmeliği", "Denetimden Sorumlu Komite Yönetmeliği" ve "Riskin Erken Saptanması Komitesi Yönetmeliği"nin onaylanarak yürürlüğe girmesine oybirliği ile karar verilmiştir.


Denetimden sorumlu komite yönetmeliği için tıklayın

Kurumsal yönetim komitesi yönetmeliği için tıklayın

Riskin erken saptanması komitesi yönetmeliği için