25 / 04 / 2024

tt arena stadına çatı yapılacakmı

tt arena stadına çatı yapılacakmı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Türk Telekom Arena, üzerine açılır-kapanır çatı sisteminin ağırlığını taşımaya uygun dizayn edildi. Eksik olan tek şey, açılır-kapanır bir çatı....

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

İzmir Alsancak Stadı'na itiraz!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Alsancak Stadı'na itiraz etti. İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten yaptığı açıklamada "İmar planına yapılan itirazın süreci olumsuz etkilemeyecek" dedi.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul fiyat listesi 2017!

İstanbul Avrupa yakasında Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'na komşu konumda bulunan Avangart İstanbul'da yüzde 5 peşinat vererek, vade farksız 60 ay ya da 240 ay taksit seçenekleri sunuluyor...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Galatasaray TT Arena'da yeniliğe gidiyor!

Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan Galatasaray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

tt arena stadına çatı yapılacakmı Haberi

tt arena stadına çatı yapılacakmı


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Türk Telekom Arena, üzerine açılır-kapanır çatı sisteminin ağırlığını taşımaya uygun dizayn edildi. Eksik olan tek şey, açılır-kapanır bir çatı. Bu sistem kulüp tarafından yapılmadığı taktirde, bunun maliyetine paralel bir tazminatın devlete ödenmesine ilişkin bir protokol hükmü var" dedi.


Bakan Kılıç, NTV Spor'da konuk olduğu canlı yayın programında, spor gündemine ilişkin soruları yanıtladı. 


Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Juventus'u, kar muhalefeti nedeniyle ertesi güne sarkan maçta 1-0 yenerek tur atlamasının büyük bir başarı olduğunu dile getiren Kılıç, "Şampiyonlar Ligi'nin en uzun süren maçı oldu. Neredeyse tam gün devam eden bir maç heyecanı yaşadık. Galatarasay, maçı gece oynamış olsaydı, daha da iyi bir futbol ortaya koyabilirdi. Ertesi güne sarkan maç kaygıları da beraberinde getirdi ama buna...