26 / 04 / 2024

TTA Gayrimenkulün gelir kaynakları

TTA Gayrimenkulün gelir kaynakları

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin gelir kaynaklarına ilişkin soru önergesi hazırlayarak meclis gündemine taşıdı..

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020- 30 Haziran 2020 hesap dönemine ilişkin Gelir Tablosu, Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunuldu. 

SGK 32 gayrimenkulünü sattı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2018 yılında kamulaştırma ve açık artırma usulü ile 32 gayrimenkulünü sattı. Bu satışlardan 33 milyon 924 bin TL gelir elde edildi.

TMSF 6 bin 80 gayrimenkulün 5 bin 817’sini sattı!

TMSF, devraldığı 6 bin 80 gayrimenkulün 5 bin 817’sinin satışı tamamladı. Kurum, yaptığı bu satışla 1 milyar 593 milyon dolara gelir elde etti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2018 gelir tablosu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. geçici vergi beyannamesi ekinde verilen gelir tablosunu yayınladı...

TTA Gayrimenkul'ün Didim'deki gayrimenkulleri 6 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul'ün Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 metrekare, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 metrekare yüzölçümlü taşınmazları özelleştirildi..

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 gelir tablosunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı gelir tablosu hakkında açıklama yaptı..

TTA Gayrimenkul'ün gelir kaynakları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin gelir kaynaklarına ilişkin soru önergesi hazırlayarak meclis gündemine taşıdı..

TTA Gayrimenkul'ün Kartal'daki gayrimenkulü TBMM gündeminde!

TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin İstanbul Şehir Üniversitesi'ne satışını gerçekleştirdiği Kartal'daki taşınmaz mecliste konu oldu..

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

TTA Gayrimenkul 4 ildeki 5 taşınmazını sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışına onay çıktı.

TTA Gayrimenkul AŞ’nın bazı taşınmazlarının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

Özak GYO 2016 yılının gelir tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 2016 yılının gelir tablosunu yayınladı.

TTA Gayrimenkulün gelir kaynakları Haberi

TTA Gayrimenkulün gelir kaynakları

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin gelir kaynaklarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "TTA Gayrimenkul A.Ş, özelleştirme Kapsamında Özelleştirme idaresi tarafından devredilen ve yetkilendirilen taşınmazların satış, devir, işletme ve diğer işlemlerini yürütmekte, emlak vergilerini, diğer bürokratik işlemlerini takip etmekte ancak bu hizmetlerine karşılık şirkete bir bedel ödenmemektedir." dedi.

"TTA Gayrimenkul A.Ş, özelleştirme Kapsamında Özelleştirme idaresi tarafından devredilen ve yetkilendirilen taşınmazların satış, devir, işletme ve diğer işlemlerini yürütmekte, emlak vergilerini, diğer bürokratik işlemlerini takip etmekte ancak bu hizmetlerine karşılık şirkete bir bedel ödenmemektedir. Şirketin bunun dışında bir faaliyeti yoktur. Yapılan satışlar sonunda elde edilen tutar ise özelleştirme İdaresi Başkanlığı hesaplarında görülmesi gereken masrafların haksız bir şekilde şirketin hesaplarında zarar olarak kaydedilmesine neden olmaktadır." şeklinde açıklamalarda...