25 / 04 / 2024

Ttrip Seyahat Bilişim iletişim

Ttrip Seyahat Bilişim iletişim

Ttrip Seyahat Bilişim Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Deniz Boyracı, Adem Köse, Mehmet Veysel Akdemir ve Gamze Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi Şişli'de Muhammet Can tarafından kuruldu.

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Küçük ve Yılmaz Soğukçeşme ortaklığında kuruldu. 

Ttrip Seyahat Bilişim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ttrip Seyahat Bilişim Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Deniz Boyracı, Adem Köse, Mehmet Veysel Akdemir ve Gamze Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Hacetoğlu İnşaat Bilişim Otomotiv Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacetoğlu İnşaat Bilişim Otomotiv Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ümraniye'de Fırat Kılıç tarafından kuruldu.

Anka Aracılık Hizmetleri Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Aracılık Hizmetleri Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Demet tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Patlayıcı Maddeler Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Gebze Bilişim Vadisi Projesi ikinci kez durduruldu!

Mimar Kentbilimci Prof Ahmet Vefik Alp’in ödüllü binalarını dinamitle patlatan Bakan Fikri Işık’ın Gebze Bilişim Vadisi Projesi İdare Mahkemesi tarafından iki kez durduruldu.

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Marel Bilişim Mühendislik Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marel Bilişim Mühendislik Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamus Bilişim İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Duygun ve Haluk Duygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gebze Bilişim Vadisi’ne yürütmeyi durdurma kararı!

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin 2023 vizyon projesi olan ve Gebze’de yapım çalışmaları süren Bilişim Vadisi’nde yürütmeyi durdurma kararı geldi. Karar sonrası CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan açıklama yaptı

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Ttrip Seyahat Bilişim iletişim Haberi

Ttrip Seyahat Bilişim iletişim

Ttrip Seyahat Bilişim Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Deniz Boyracı, Adem Köse, Mehmet Veysel Akdemir ve Gamze Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Ttrip Seyahat Bilişim Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkilerkonu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemekve diğer hizmetlerini yerine getirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Ttrip Seyahat Bilişim Ticaret Anonim Şirketi adres: Aşık Veysel Mah.S.Demirel Cad. Mef Anadolu İnş.Sit.No.34...