26 / 04 / 2024

tübitak proje destek

tübitak proje destek

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika müjdesi! 427,9 milyon lira ödeme yapıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Türkiye Aile Destek Programı kapsamında toplamda 427,9 milyon Türk Lirası ödeme yapıldığı aktarıldı. İşte detaylar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınladı. 

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından yayınlanan raporlarda, şirketin 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla elde ettiği kira gelirleri 19 bin 767 TL olarak açıklandı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türker Proje'nin öz kaynakları 151 milyon 994 bin TL oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin öz kaynakları 151 milyon 994 bin TL oldu...

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşteTürker Proje Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

tübitak proje destek Haberi

tübitak proje destek

Teknopark İstanbul, çevre projeleri için TÜBİTAK’ın verdiği 450 bin TL’ye kadar olan hibe desteğini almak isteyen üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan öğrenci ve mezun girişimcileri, Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation’a başvurmaya çağırdı

Girişimci adaylarından, yeşil büyüme ve yeşil dönüşüm odaklı yenilikçi iş fikirlerini hayata geçirebileceği, Cube Incubation’un BİGG Cube Incubation Programı’ndan tüm üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programlarına kayıtlı öğrencileri ya da mezunları programa başvuru yapması istendi

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu, Cube Incubation’un faaliyete geçtiği günden bu yana girişimcilik ekosisteminin ihtiyaçlarına yönelik çözümler ürettiğini söyledi.

Teknopark İstanbul girişimcilere sağladığı altyapı ve sunduğu destekler kapsamında Türkiye’nin en nitelikli kuluçka merkezlerinden biri olan Cube Incubation; BİGG Yeşil Büyüme programı ile Türkiye ekonomisi ve sanayisinin yeşil dönüşümüne katkı sağlayacak iş fikirlerinin hayata...