27 / 04 / 2024

TÜİK 2017 emlak satışları

TÜİK 2017 emlak satışları

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Vipinn Otelcilik Turizm Taşımacılık ve Emlak İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vipinn Otelcilik Turizm Taşımacılık ve Emlak İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhami Aydın tarafından kuruldu.

Panamera Group Danışmanlık Pazarlama Emlak İthalat İhracat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panamera Group Danışmanlık Pazarlama Emlak İthalat İhracat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kahveci tarafından kuruldu.

Hamit Kütük ve Esma Karabulut KT kira sertifikalarından ayrıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Kütük ve Esma Karabulut yönetim kurulu üyeliği görevlerinden ayrıldı.

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

Horizons Eğitim Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Horizons Eğitim Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Merkez Bankası “faizi düşür” talebine kulak tıkıyor!

Eylül 2018’de faizi bir kalemde 625 baz puan yükselterek yüzde 24’e çıkaran Merkez Bankası, iş dünyası ve tüketicilerden gelen “faizi düşür” talebine adeta kulak tıkıyor.

Mresco Türkiye'den emlak sektörüne yepyeni yaklaşım!

Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, yabancı yatırımcıyı Türkiye’deki emlak sektörüne çekecek yepyeni bir yaklaşım geliştirdikleri açıkladı. 

Mahalleye dönüşen köylerde emlak vergisi 2022'ye ertelendi!

Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 7159 sayılı Kanunda mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden tüketicilerle ilgili düzenlemeler de bulunduğuna dikkat çeken Avukat Doğan, mahalleye dönüşen köylerde emlak vergisinin ertelendiğini söyledi...

Muhiddin Gülal: Dumankaya için Alman bir şirketle anlaştık!

TMSF'ye geçen 'sorunlu şirketler'in satılacağını açıklayan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, ''Dumankaya ile ilgili Alman bir şirketle anlaştık'' diye konuştu.

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Mohammad Abdulazız ve Issa Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı ile 2023 hedefine bir adım daha yaklaştık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İstanbul'da açılacak yeni havalimanı ile 2023 hedeflerimize bizi bir adım daha yaklaştık" dedi...

TÜİK 2017 emlak satışları Haberi

TÜİK 2017 emlak satışları

Karar Gazetesi'nden Hamide Hangül'ün haberine göre; Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’in 2017 yılı ilçeler düzeyinde emlak verileri incelendiğinde, İstanbul’da geçen yıl en fazla konutun Esenyurt’ta satıldığı görüldü. Buna göre, satılık 85 metrekare 2+1 dairelerin 110-120 bin liradan başladığı semtte 39 bin 676 adet ev sahibini buldu. Böylelikle Esenyurt, mega şehrin tüm ilçelerini geride bıraktı. Bu semti Avrupa Yakası’nda Beylikdüzü, Arnavutköy, Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sarıyer izlerken, Anadolu Yakası’nda Ataşehir, Kadıköy, Çekmeköy, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Sultangazi ve Tuzla takip etti. Öte yandan Bebek, Ulus, Etiler, Levent gibi lüks mahallelerinde en düşük konut metrekaresi 12 bin liradan başlayıp 33 bin liraya kadar tırmanan Beşiktaş’la birlikte Şişli ve Bakırköy’de de nispeten satışların azaldığı belirlendi. Beşiktaş’ta 80 metrekare 2+1 dairelerin yaklaşık 850 bin liradan başladığı...