29 / 03 / 2024

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri

İZODER, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen seminerde İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Amacımız, yurt genelinde yalıtım bilincini artırmak ve ülkemiz için stratejik öneme sahip bir konuda farkındalık yaratmaktır'' dedi. 

İzmir'de 45 milyon metrekarelik alan dönüşecek!

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri'ne katılan İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, "İzmir’de yaklaşık 4 bin 500 hektar, yani 45 milyon metrekarelik alanda dönüşüm yapılacak." dedi.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Rusya-Ukrayna savaşı Türkiye ekonomisini nasıl etkiler?

Rusya'nın dün başlayan Ukrayna işgali küresel piyasalardan enerji fiyatlarına ve uluslararası yaptırımlara kadar geniş çapta ekonomik sarsıntılara sebep olabileceği düşünülüyor. Tüm uzmanlar, Türkiye ekonomisinin bu krizden tüm yönleriyle olumsuz etkilenebileceğini söylüyorlar.

Makbule Atadan'ın Arnavutköy'deki yalısı kiraya verilecek!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın Arnavutköy'de bulunan yalı için kiralık ilanı verildi. Yalı için 55 bin TL isteniyor.

Binalarda enerji verimliliği nasıl yapılmalı?

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, “Binalarda ve Sanayide Enerji Verimliliği” temalı bir webinar gerçekleştirdi. Etkinlikte, sanayide ve binalarda enerji verimliliği sağlanması amacıyla atılması gereken adımlar değerlendirildi. 

Kanal İstanbul projesiyle ilgili flaş gelişme!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili flaş gelişme yaşandı. Muhtemel etkilerinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi....

Kanal İstanbul'un tüm yönleriyle araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kanal İstanbul Projesi'nin muhtemel etkilerinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Ahmet Yalman ve Aylin Okday Yalman Vaniköy'deki yalılarına yerleşti!

Bir süredir İspanya'nın Barcelona kentinde yaşayan Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman İstanbul'a dönüş yaparak Vaniköy'deki yalılarına yerleşti. 

Türkiye'nin yapı denetim sistemi 6 ülkeye örnek oldu!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Türkiye'de uygulanan yapı denetim sistemini bugüne kadar 6 ülkenin resmi olarak talep ettiğini söyledi ve "Macaristan, Arnavutluk, Kazakistan, KKTC, Özbekistan ve Azerbaycan, bizim sistemimizi tüm yönleriyle kullanmak istiyor" dedi.

Deprem odası çözümü için başvurularım!

Araştırmacı-Yazar Bülent Ağaoğlu, "Deprem odası çözümü için başvurularım" başlıklı yazısında "Deprem güçlendirme, deprem odaları konularında projeler geliştirilmesi, deprem odaları konusunun bütün yönleriyle değerlendirilmesi talebini kaleme aldı. İşte Ağaoğlu'nun o yazısı...

Gayrimenkul alım satımda komisyon bedeli yüzde 4’ü geçemeyecek!

Gayrimenkul alım  satımda komisyon bedeli yüzde 4’ü geçemeyecek. Gayrimenkul kiralamalarında ise komisyon 1 aylık kira bedelini aşamayacak. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, her iki yönetmeliği tüm yönleriyle anlatıyor...

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda bina güvenliğine vurgu yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Deprem Çalıştayı’nda, İstanbul’un deprem riski tüm yönleriyle konuşuldu.

Levent Pelesen: Konutlarda gerçek tasarruf yalıtımla başlar!

Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenleyen İZODER, 2019 yılının 5. seminerini Gaziantep’te düzenledi.

Turizm yatırımlarına ajans desteği!

Turizm sektörü ve pazarının ihtiyaçlarını, eğilimlerini belirleyerek ilgililere tavsiyelerde bulunacak olan yatırım ajansı, turizm potansiyelinin tüm yönleriyle değerlendirilerek ülke ekonomisine kazandırılmasına, turizm yatırımlarının ve ülke ekonomisindeki payının arttırılmasına yönelik çalışmalar

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri Haberi

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri

Ankara’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, “Artık dünya, enerjiyi verimli kullanmak için yalıtım yapıyor. Bunun için de önümüzdeki süreçte tüketilen enerji hesaplanacak. Bakanlığımızın binasında ne kadar enerji tüketildiğini inceledik ve metrekare başına 140 kw/saat enerji tüketildiğini ve sera gazı salınımını ortaya çıkardık. Gerekli yalıtım işlemlerini yapmaya başladık, şu anda yaklaşık 110 kw/saat civarındayız. Bu oranı daha aşağı, 80’e 70’e indireceğiz” dedi. 


İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Amacımız, yurt genelinde yalıtım bilincini artırmak ve ülkemiz için stratejik öneme sahip bir konuda farkındalık yaratmaktır. Bugün kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirerek, tüm binaları doğru yalıtım uygulamalarıyla inşa edersek, ülke ekonomimize her yıl milyarlarca dolarlık katkıda bulunabiliriz” diye konuştu. 


TOBB Sosyal Tesisleri’nde, BONUS, BTM, Filli...