24 / 04 / 2024

Tümen Amgalan mogolistan projesi

Tümen Amgalan mogolistan projesi

Türkiye'nin yanı sıra Almanya ve Moğolistan'da hayata geçirdiği konut projeleriyle yüzlerce aileyi ev sahibi yapan 216 Yapı, hem yurt içinde hem de yurtdışında büyümeye devam ediyor...

Araç ve ehliyet sahipleri dikkat! Ehliyete el koyma trafikten men para cezası 20.342 Türk Lirası

Araç ve ehliyet sahipleri dikkatli olması gerekn bir karar açıklandı. Trafikte bunu yapan çok dikkali olmalı ehliyete el koyma trafikten men 20.342 Türk Lirası para cezası uygulanıyor. İşte detaylar...

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Sanayici şikayetçi! Nakit sıkıntısı büyüyor! Faizler yüzde 35’e tırmanmasına rağmen bankalar kredileri kesti!

Reel sektör nakit darboğazı yaşıyor. Yüzde 35’lere tırmanan kredi faizlerine rağmen krediye erişimde zorlanan işletmeler, şartların böyle devam etmesi halinde pek çok şirketin oyun dışı kalacağına dikkat çekiyor.

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Fiyat artışlarına rağmen en ucuz çimento Türkiye'de!

Dünya ÇimenTO Birliği'ne göre; 2023 senesinde çimentoda küresel talep çoğalmayacak, fakat maliyet yükselişleri nedeni ile çimento fiyatları çift haneli artmayı sürdürecek. Dünya Çimento Birliği (WCA) Direktörü Emir Adıgüzel, artan fiyatlara rağmen en ucuz çimentonun Türkiye’de olduğunu belirtti.

Koronavirüse rağmen 2020'de Türkiye'nin ABD ve Çin'e ihracatı arttı!

Türkiye'nin ABD ve Çin'e ihracatı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen 2020 yılında artış gösterdi.

Crakers Pizza pandemiye rağmen beş yeni şube açtı!

Koronavirüs salgınıyla birlikte başlayan ekonomik krize rağmen, gıda sektöründe hedeflerini tutturan Crakers Pizza 5 yeni şube açtı.

Gayrimenkul satışları salgına rağmen 6 ayda 1 milyonu aştı!

Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı koronavirüs salgını ve yasaklara rağmen yılın ilk yarısında 1,1 milyon

İran'ın para birimi dolar karşısında yüzde 35 değer kaybetti!

İran'ın para birimi tümen, yıl başından bu yana dolar karşısında yüzde 35 değer kaybına uğradı.

Türkiye zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor!

ROYA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, "Türkiye her türlü zor koşullara rağmen büyümede dünyaya meydan okuyor" dedi…

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Kiralar önümüzdeki dönemde daha fazla artacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde ve enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte kiralardaki artışın önümüzdeki yıllarda daha fazla olacağını dile getirdi. 

Tümen Amgalan mogolistan projesi Haberi

Tümen Amgalan mogolistan projesi

Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Moğolistan’da hayata geçirdiği konut projeleriyle yüzlerce aileyi ev sahibi yapan 216 Yapı, hem yurt içinde hem de yurtdışında büyümeye devam ediyor. 216 Yapı, bu ay Çekmeköy’de 216 Rezidans ve Moğolistan’ın başkenti Ulanbatur’da ise Tümen Amgalan projelerinin yapımına ve satışına başlıyor. 216 Rezidans 123, Tümen Amgalan ise 3 bin konuttan oluşuyor


İnşaat sektöründe yarım asırdan buyana faaliyet gösteren, Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Moğolistan’da da konut üreten 216 Yapı, bu ay iki projeye birden başlıyor. 216 Yapı, bu ay İstanbul’un Anadolu yakasında Çekmeköy’de 216 Rezidans ve Moğolistan’ın başkenti Ulanbatur’da ise Tümen Amgalan projelerini hayata geçiriyor. 216 Rezidans ve Tümen Amgalan projelerini tanıtmak amacıyla bugün bir basın toplantısı düzenleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, aynı...