24 / 04 / 2024

tunç soyer çiğli güzeltepe kentsel dönüşüm açıklaması

tunç soyer çiğli güzeltepe kentsel dönüşüm açıklaması

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Narlıdere Metrosu ve Çiğli Tramvayı için tarih veren Tunç Soyer'den Bergama'ya İZBAN müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İZTAŞIT Bergama’nın tanıtım toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Soyer, Bergama'ya İZBAN müjdesi verdi.

Tunç Soyer: 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2019'da göreve geldiği günden bugüne geçen 5 yıllık çalışma dönemine dair sunum yaptı. Başkan Soyer, 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik' dedi.

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Tunç Soyer'den dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

30 Ekim 2020 tarihindeki depremden sonra hayata geçirilen çalışmalara değinen Tunç Soyer, “Depremden sonra İnşaat Mühendisleri Odası’yla yapılan protokolle 33 bin 100 birim bina için deprem karnesi çıkardık.

Tunç Soyer Bayraklı'daki emsal artışı davasını değerlendirdi!

TMMOB ve İKK, emsal artışını içeren uygulama imar planı plan notunun sürtürülmesinin durdurulması ve reddi için İBB ve Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin İBB Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı.

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Tunç Soyer’den İzmir için deprem raporu!

İzmir Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim depremi sonrasında İzmir'i dirençli hale getirmek için risk azaltma projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Tunç Soyer'in kaçak villasını belediye yıkmıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer’in ‘zeytin sıkma tesisi’ görünümlü havuzlu villasındaki kaçaklar sebebiyle para cezası kesildiği öğrenildi. 

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

İzmir Çiğli Tramvayı'nda ilk raylar döşendi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehir içi ulaşımda raylı sistem ağını güçlendirmek amacıyla inşaat çalışmalarına start verilen Çiğli Tramvayı’nda incelemeler yaptı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de afetlere karşı kurulan İzmir Afet Platformu'nun ilk toplantısına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmalarının kısa sürede başlayacağını dile getirdi. 

tunç soyer çiğli güzeltepe kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

tunç soyer çiğli güzeltepe kentsel dönüşüm açıklaması

İzmir Çiğli’de muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattındaki imalatların bu yıl biteceğini, Güzeltepe’de kentsel dönüşüm projesine ise yine bu yıl başlamayı planladıklarını belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kentsel dönüşüm projelerini son iki senedir hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Soyer, Güzeltepe Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin de şu bilgileri paylaştı:

“Kentsel dönüşüm İzmir’de Türkiye’nin hiçbir yerinde olmadığı kadar sağlıklı gidiyor. Halktan, vatandaştan yana çözüm stratejisiyle gidiyor. Türkiye’de hiçbir yerde vatandaş ve müteahhit arasında belediye yoktur. İzmir’de var. İzmir’de belediye vatandaşın hakkını müteahhide yedirmemek için bir sistem kurmuş. Çok da sağlıklı yürüyen bir sistem. Vatandaşın belediyeye güvenip süreci hızlandırmasını istiyoruz. Güzeltepe’yle ilgili bize ait 30 dönüm tapulu bir alanı...