16 / 04 / 2024

Tunç Soyer'den dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tunç Soyer'den dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

30 Ekim 2020 tarihindeki depremden sonra hayata geçirilen çalışmalara değinen Tunç Soyer, “Depremden sonra İnşaat Mühendisleri Odası’yla yapılan protokolle 33 bin 100 birim bina için deprem karnesi çıkardık.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Örgütü’yle bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin ve şehirde uygulanan çalışmaların parti örgütüyle paylaşıldığı toplantı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) gerçekleştirildi. Projelerin paylaşıldığı toplantıya zmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, CHP İzmir il yöneticileri,  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları katılım gösterdi. 

Tunç Soyer den dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Toplantı kapsamında altyapı, üstyapı, kentsel dönüşüm gibi konularla ilgili bilgilendirmeler gerçekleştirildi. Soyer, toplantıdaki konuşmasında, "atma töreninde tüm İzmir, tüm Türkiye’ye çok güzel mesajlar verdi. Bunu hep birlikte yaptık. Hepimizin göğsü kabardı. Hepimiz onur duyduk. Daha önemlisi Türkiye’ye umut verdik. Salgın ve kriz ortamında İzmir pırıl pırıl bir ışık saçtı. Bu da sizlerin emekleriyle oldu. İyi ki beraber çalışıyoruz. İyi ki güç birliği yapıyoruz. Hakikaten Türkiye’de bunun bir örneği daha yok. İkincisi seçim atmosferine girdik. Örgütlerimiz bizim yaptığımız çalışmaları çok iyi biliyor olmalı ki anlatabilsin.”

 


Geri Dön