25 / 04 / 2024

tunceli üniversitesi mevcudu

tunceli üniversitesi mevcudu

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Tunceli Valiliği' ni ziyaret ederek burada basın mensuplarına açıklama yaptık. Bakan Yılmaz Tunceli' ye önemli yatırımlar yapıldığını ve şehrin hızla geliştiğini söyledi....

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Tunceli Munzur Üniversitesi 2025'te tamamlanacak!

Tunceli'de 9 yıl önce kurulan ve 136 milyon lira kaynak ayrılan, ikinci etabının tamamlanmasıyla yaklaşık 150 bin metrekare kapalı alana sahip olacak Munzur Üniversitesi'nin Tunceli'nin çehresini değiştirmesi planlanıyor. 

Tunceli Üniversitesi 2. etap kampüs binalarının ihalesi gerçekleştirildi!

TOKİ tarafından inşa edilecek Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. etap kampüs binalarının ihalesi yapıldı.

TOKİ Tunceli Üniversitesi kampüs ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı'nı ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Tunceli Üniversitesi kampüs ihalesi 7 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı'nı ihaleye çıkarıyor.

Tunceli Üniversitesi sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Rektörlük Konutu olarak inşa edilen ve Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’in talimatıyla sosyal tesise çevrilen tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Tunceli Üniversitesi kampüsüne 120 milyon TL'lik yatırım!

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, üniversite kampüsü için 120 milyonluk yatırım yapılacağını belirterek, yatırımın kentin çehresini değiştireceğini ifade etti.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu öğrenciler için seminer düzenledi!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ( YÜF ) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

Munzur Vadisi'nin UNESCO'ya girmesi için rapor hazırlandı!

Tunceli Üniversitesi Munzur Vadisi'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınması için gerekli kriterlere sahip olduğunu belirten bir rapor hazırladı. Raporda Munzur Vadisi’nin doğal yaşamı hakkında bilgiler yer alıyor.

Tunceli Üniversitesi'nde Isı ve Su Yalıtım Semineri düzenlendi!

Tunceli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda Dünyada ve Türkiye'de ısı ve su yalıtımı semineri düzenlendi. Seminere inşaat mühendisliği bölümünden birçok kişi katıldı.

Tunceli Üniversitesi'ne cami ve cemevi yapılacak!

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, yerleşkenin batısına cemevi, doğusuna da cami yaptırmayı planladıklarını bildirdi. Nisan-Mayıs gibi hem cemevinin hem de caminin temelinin atılması hedefleniyor.

Tunceli Üniversitesi yeni kampüsüne taşındı!

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, üniversitenin yeni taşındığı Aktuluk Kampüsü'nde 5 bin 150 öğrencinin eğitim gördüğünü ve yeni yerleşkede eksikliklerin büyük bir hızla tamamlanmaya başlandığını söyledi....

tunceli üniversitesi mevcudu Haberi

tunceli üniversitesi mevcudu


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Huzur ortamını titizlikle korumamız lazım. Hep birlikte korumamız lazım. Çözüm sürecine hep birlikte destek olmamız lazım. Bunu sabote etmeye çalışanlara da hep birlikte karşı çıkmamız lazım" dedi.


Bazı ziyaretlerde bulunmak ve Pertek ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışına katılmak amacıyla karayoluyla Tunceli'ye gelen Yılmaz, Vali Hakan Yusuf Güner, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yurdakul Akkuş, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz ve kurum müdürleri tarafından valilik önünde karşılandı.


Tunceli Valiliğini ziyaret eden Yılmaz, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tunceli'ye önemli yatırımlar yapıldığını ve şehrin hızla geliştiğini söyledi.


Yapılan yatırımların en önemlisinin Tunceli Üniversitesi olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Tunceli, bir üniversite şehri oluyor. Bence en önemlisi bu. Bakın uluslararası bir kriter vardır; Bir şehrin nüfusunun...