26 / 04 / 2024

Tur Operatörleri Platformu tematik otel önerileri neler

Tur Operatörleri Platformu tematik otel önerileri neler

Tur Operatörleri Platformu, farklı temalara yer verilen otellerin tatilcilere alternatif sunarak turizmi hareketlendireceğini öngörüyor. Otel işletmecilerine, Osmanlı sarayı, köy evi, otağ gibi özel temalara yer vermelerini önerildi...

Dünya 5G teknolojisine odaklandı! Silikon Vadisi'nden 75 milyon dolar yatırım

California, 19 Nisan (Reuters) - Silikon Vadisi 5G çip girişimi EdgeQ Inc Çarşamba günü, şirketin teknolojisini Telekom operatörleri de dahil olmak üzere müşterilere satmaya başlamasıyla birlikte üretimdeki artışı finanse etmek için 75 milyon dolar topladığını söyledi.

Herkes dikkatli olsun! Telekom operatörlerinden ortak açıklama geldi!

Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği’nden yapılan açıklamada Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone enerji iletimi konusundaki onarım çalışmalarına devam ederken, bölgeye sevk edilen mobil baz istasyonlarıyla iletişim sağlanmaya çalışılıyor.

Vodafone'un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

GSM operatörü Vodafone güvencesiyle alışveriş yapabileceğiniz yeni bir e-ticaret platformu var artık:  ‘Her Şey Yanımda’… ‘Her Şey Yanımda’ ile elektronikten modaya, kozmetikten kişisel bakıma milyonlarca üründe kişiye özel kampanyalarla ayrıcalıklı alışveriş fırsatı sunuluyor.

Binance Endonezya’da kripto platformu kuracak!

Binance Holdings bir kripto para işlem platformu kurmak amacıyla Endonezya’nın en zengin ailesi Hartonolar ve devlete ait bir Telekom operatörü ile görüşmeler sürdürüyor.

Maslak'ta 3 milyon TL'ye kiralık golf sahası!

Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) tarafından Orman Müdürlüğü'nün Maslak'taki merkezinde yapılacak olan ihalede ilk yıl için muhammen kira bedeli 3 milyon 66 bin 319 TL olarak belirlenmiş.

Dereli'de darp edilen kepçe operatörleri: 'Bizden izinsiz yıkım yapılamaz' diyerek saldırdılar!

Giresun Dereli'deki sel felaketinden sonra bölgede yıkım yaparken saldırıya uğrayan kepçe operatörleri ifadelerinde yaşadıklarını anlattı

Thomas Cook'un Türk turizmine borcu 350 milyon Euro'nun üzerinde!

Turizm İstişare Kurulu (TİK), Türkiye'ye yılda yaklaşık 2 milyon turist getiren tur operatörü Thomas Cook'un, Türk turizm sektörüne 350 milyon Euro'nun üzerinde borcunun bulunduğunun tahmin edildiğini, bunun yakın ve orta vadede tahsilinin ise imkansız olduğunu dile getirdi.

Thomas Cook Almanya'da da iflasını istedi!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Almanya'daki iştiraki olan Thomas Cook GmbH da iflasını istedi.

Yunanistan'da 50 binden fazla turist mahsur kaldı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflası nedeni ile Yunanistan'da 50 binin üzerinde turist mahsur kaldı.

İngiliz seyahat şirketi battı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan  İngiliz tur operatörü Thomas Cook, şirketi kurtarmak için yapılan son dakika görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine resmen battı.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

2017’nin turizm rotası çizildi!

80 ülkeden 5 bin turizmciyi ağırlayan EMITT’e 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda, bu yılın turizm rotası çizildi.

Tur Operatörleri Platformu tematik otel önerileri neler Haberi

Tur Operatörleri Platformu tematik otel önerileri neler

Tur Operatörleri Platformu, otel işletmecilerine, Osmanlı sarayı, köy evi, otağ gibi özel temalara yer vermelerini önerdi.


Platform sözcüsü Cem Polatoğlu, AA muhabirine, Türkiye'de tatil denildiğinde beş yıldızlı, "her şey dahil" konsepte sahip oteller akla geldiğini söyledi.


Bu tarz otellerin artık klasikleşmiş tatil anlayışı sunduğunu savunan Polatoğlu, "Bu otellerin mimari yapıları bile birbirine benzer hale geldi. Buralarda sunulan hizmetlerin çeşitleri, yapılan etkinliklerin şekli ve saati bile neredeyse aynı oldu" dedi.


Polatoğlu, "her şey dahil" uygulamasının turizmcilere maddi yük getirdiğini, çevresindeki esnafa da zarar verdiğini belirterek, tematik otellerle tatil anlayışına farklılık getirilmesi gerektiğini ifade etti.


Yurt dışında birçok örneği olan buz, kale, saray, tren otel gibi uygulamaların Türkiye'de sınırlı kaldığını anlatan Polatoğlu, "Bu tarz otellerin bazı örnekleri Türkiye'de de mevcut. Antalya'da ağaç ev, Kapadokya'da peri...