26 / 04 / 2024

turaş turizm edirne ofisi

turaş turizm edirne ofisi

TURAŞ Turizm ve Seyahat Acentesi'nin Edirne Ofisi'nin açılışında konuşan Şahin, bir yerin gelişmişliğinin banka ve seyahat acentesi sayısıyla belirlendiğini söyledi.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Belediyeden konut, ticaret ve turizm imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret, turizm ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Edirne Belediyesi'nden ticaret, turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez Kocasinan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Edirne Belediyesi sağlık, ticaret ve turizm imarlı 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez ilçesi, Barutluk Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Everest Group Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Everest Group Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Turaç tarafından kuruldu.

Turizm Yatırımcıları Forumu İstanbul’da başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dünyada en büyük ilk 6 turizm arasına girdiğini vurgulayarak, "Dünyada en çok ziyaret edilen ilk 100 şehir içinde, ülkemizden 4 şehir (İstanbul, Antalya, Muğla ve Edirne) bulunuyor." dedi.

Edirne Saros Körfezi için firmalara işletme ruhsatı veriliyor!

Edirne'de ‘Turizm Koruma ve Gelişme Bölgesi” ilan edilen Saros Körfezi'nde projeler çoğaldı. Bölgede birçok taş ocağına işletme ruhsatı veriliyor.

Edirne Barutluk Mahallesi TOKİ'ye yeni okul!

Edirne merkez Arnavutköy mevkii Barutluk Mahallesi TOKİ'de Lala Şahinpaşa İlk ve Ortaokulu önünde 12 derslikli olarak inşa edilen, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin yeni binası kapılarını yeni eğitim-öğretim yılında açmaya hazırlanıyor.

Edirne Sarayı'ndaki kazı çalışmaları yeniden başlıyor!

Kazı Başkanı Prof. Dr. Özer: "TBMM Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Edirne Belediyesi'nin katkılarıyla onlarca yıl kaderine terk edilen Edirne Sarayı'nın makus talihi kültür turizmine kazandırılarak değişmeye başlamıştır" dedi.

Edirne Keşan'daki tarihi kaleye ilişkin sorunlar mecliste!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan bir tarihi kaleye ilişkin güvenlik sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Bircan, sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a yöneltti..

turaş turizm edirne ofisi Haberi

turaş turizm edirne ofisi

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Dışişleri Bakanlığından emekli olanların kurduğu vakıf marifetiyle hayata geçen TURAŞ Turizm ve Seyahat Acentesi'nin bölge halkı için önemli olacağım belirtti. TURAŞ Turizm ve Seyahat Acentesi'nin Edirne Ofisi'nin açılışında konuşan Şahin, bir yerin gelişmişliğinin banka ve seyahat acentesi sayısıyla belirlendiğini söyledi. 


Edirne'nin geleceğinin parlak olduğunu vurgulayan Şahin, ofisin kente çok şey katacağım kaydetti. Havalimanının 3 yıl içerisinde tamamlanacağını ifade eden Şahin, yüksek hızlı trenin Edirne'ye ulaşmasmın, bu şirketin bereketini artıracağını anlattı. 


Şahin, "Dışişleri Bakanlığı'ndan emeklilerin kurduğu vakıf marifetiyle hayata geçen bu turizm acentesi bölge halkı için önemli olacaktır" dedi. Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük ise TURAŞ'ın ilk defa Ankara sınırlan dışına çıkarak, Edirne'de ofis açtığını belirtti. Edirne'nin sahip olduğu stratejik konum dolayısıyla çok sayıda...