19 / 04 / 2024

Turep

Turep

CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Netkon ve TUREP, Evkalade projesi tanıtacak!

Türkiye genelindeki en yeni iş ve yaşam projeleri tek çatı altında toplanıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için emlak ve aracılık hizmeti ödemek ortadan kalkıyor.

Türkiye'de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe bir ilk!

Türkiye’de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe; aracılık ve komisyon ödemesini ortadan kaldırarak ilk olma özelliği taşıyacak “Evkalade” projesi için Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP firmaları güçlerini birleştirdi.

Turep Haberi

Turep

Ortadoğu’nun Üst Düzey Heyetleri Emlak Yatırımı için İstanbul’a Geliyor


Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak. Netkon İnşaat A.Ş., Turep ve yakında hizmete girecek olan Evkalade’nin 4. Hall B04 No’lu standında Ekonomi Bakanlığı Dış İlişkiler Müdürlüğü Heyeti de yer alacak.


Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerini aynı çatı altında buluşturacak CNR Expo Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nın 4’üncüsü, 17-20 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy’de gerçekleşecek. İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Netkon İnşaat A.Ş., Turep ve yakında hizmete girecek olan Evkalade’nin organizasyonu ile Türkiye’ye gelen yabancı yatırımcılar, fuarda proje firmaları ile buluşacak. Öte yandan standta, Ekonomi Bakanlığı Dış İlişkiler Müdürlüğü...