29 / 03 / 2024

Turgay Genç kim

Turgay Genç kim

Borçlarından dolayı personel maaşını bile ödeyemeyen CHP’li Döşemealtı Belediyesi çareyi arsa satışında buluyor. Arsa kalmayınca sıra sosyal donatı alanlarına geldi.

Antalya'ya modern köy evleri geliyor!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, inşaat, makine, elektrik mühendisleri ile birlikte ilçenin köylerinin modern yapılaşması için 3 alternatifli tip ev projesi geliştirdi.

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Döşemealtı Hipodromu'nun inşaat ruhsatları alındı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Antalya'nın Döşemelatı ilçesinde hayata geçirilen Döşemealtı Hipodromu'nun ihalesi gerçekleşti. Hipodrumun inşaat ruhsatlarını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç imzaladı.

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı!

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kent meydanındaki çalışmaları inceledi.

Antalya Döşemealtı'nda 12 yeni parkın yapımı başladı!

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in bölge için yaptığı yatırımlar ve hazırlayıp hayata geçirdiği projelerle ilçe adeta şantiye sahasına döndü. Projelerin başlamasıyla birlikte yüzlerce insan da istihdam imkanı buluyor.

Turgay Genç'ten Antalyalı gazetecilere konut müjdesi!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ne (AGC) ziyarette bulundu. Genç, ziyarette Antalya basınının Döşemealtı'nda ev sahibi olmasını sağlayacak projeye destek olacaklarını açıkladı.

Antalya Döşemealtı'na 300 milyonluk proje!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yerel seçimlerin üzerinden geçen süreçte yaptıklarını ve gelecek döneme ilişkin projelerini anlattı. Genç, bütçenin yatırım yapılabilir seviyesine ulaşmasıyla yaklaşık 30 proje için startı verdiklerini açıkladı.

İşte genç yıldızların gösterişli evleri!

Sizce sabahları bu muhteşem malikanede gözlerini açan kim olabilir? İşte sinema, müzik ve TV dünyasının genç yıldızlarının gösterişli evleri.

Manisa Turgutlu'ya gençlik kamp merkezi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte Turgutlu Ovacık Yaylası’ndaki gençlik kamp merkezi yapılması planlanan 94 bin 900 metrekarelik alanda incelemelerde bulundu.

Antalya Döşemealtı'na 4 semt pazarı inşa ediliyor!

Antalya'nın Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç 4 ayrı kapalı semt pazarının inşaatını başlattı. Pazar yerlerinin yapımı Ağustos ayı sonunda bitecek.

Turgutlu Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatı tamamlanan gençlik ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Antalya'ya modern köy evleri geliyor!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, inşaat, makine, elektrik mühendisleri ile birlikte ilçenin köylerinin modern yapılaşması için 3 alternatifli tip ev projesi geliştirdi.

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Hacı Ramazan Altun Cami’nin temeli atıldı!

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinin ilk 4 minareli camisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç törende yaptığı konuşmada caminin yapılması konusunda her türlü desteği vereceklerini bildirdi.

Turgay Genç kim Haberi

Turgay Genç kim

Antalya'da CHP'li Turgay Genç'in başkanlığı döneminde borçlar nedeniyle batma noktasına gelen Döşemealtı Belediyesi'nde arazi satışlarının ardı arkası kesilmiyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, büyük borç yükü nedeniyle personel maaşlarını ödemekte zorlanan belediyede Başkan Genç çareyi arazi satışında buldu. Görev geldikten sonra belediye arazilerinin büyük çoğunluğunu satan Genç, 25 dönüm ve 50 dönüm gibi ada bazındaki arsaları sattı.

Belediyeye ait küçük çapta kıyıda köşede araziler kalırken, arazi satışlarının devam etmesi tepki çekti. Son olarak meclis kararıyla Adem Yörük Sanayi Sitesi ve Yeniköy İş Merkezi'nde belediyeye ait 57 dükkan ve 47 ofisin satış kararı onaylandı. İkinci dönemini geçiren Turgay Genç, belediyenin arazilerini satarak neredeyse bitirme noktasına getirdi.

AK Parti Döşemealtı Meclis Üyesi Cevat Yanar, satılmayan bir tek belediye binasının kaldığını söyleyerek belediye binasının...