24 / 04 / 2024

türgev afyon öğrenci yurdu ne zaman açılacak

türgev afyon öğrenci yurdu ne zaman açılacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

ABD'de konut kredileri düşerken, hanehalkı borçları yükseldi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde hanehalklarının borç yükü 17 trilyon doları aştı. Konut ve öğrenci kredileri gerilerken, otomobil kredileri yükseldi.

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

AKP hükümeti 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi emekli ve çalışanlardan sonra gençlere yönelik önemli bir destek programını açıkladı. Ayrıca 500 bin genci meslek sahibi yapmayı hedefleyen program kapsamında yapılan ödemelere de yüzde 33 zam yapıldı.

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Öğrenci akbilinde son dakika gelişmesi! İETT öğrenci akbiline yapılan zammı geri çekti mi? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

İETT öğrenci akbili ücreti ile ilgili kafa karışıklığı devam ediyor. 7 Nisan’da alınan kararla İstanbul’da toplum taşımaya yüzde 40 zam yapılmıştı. Bu kararla öğrenci akbil ücretlerine yapılan zam AK Parti ve MHP’nin “ısrar kararıyla” geri çekildi. Ama karışıklık bitmedi. İETT öğrenci akbil ücretler

TÜRGEV yurtlarının kira sözleşmesi davasında karar belli oldu!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını iptal eden yerel mahkeme kararını hukuka uygun gördü.

İdare Mahkemesi'nden İBB ve TÜRGEV yurtları kararı!

İstanbul 14. İdare Mahkemesi, İBB'nin, TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını hukuka uygun bulmayarak reddetti.

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı!

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı. Yurt binasına verilen yapı ruhsatının mevzuata aykırı olduğu belirlendi. İmar planında değişiklik yapılmadan, ‘park alanı’ fonksiyonlu bir yere, TÜRGEV’in yurt binası yapılması için yapı ruhsatı verildiği öğrenildi. 

Öğrenci şehirlerinde evler boş kaldı, kiralar düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle öğrenci evleri de boş kaldı...

TOKİ Afyon ve Aksaray'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Afyon ve Aksaray İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Ankara'da öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacak!

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacağını duyurdu.

türgev afyon öğrenci yurdu ne zaman açılacak Haberi

türgev afyon öğrenci yurdu ne zaman açılacak


Kız öğrencilere spordan sanata, edebiyattan dine kadar pek çok farklı alanda eğitim imkanı sunan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın Afyonkarahisar'da açılacak kız öğrenci yurdunun yöneticileri; Sedanur Zavalsız, Esmanur Cembekli ve Özlem Akgül açılış öncesi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.



 Ziyarette TÜRGEV'in yurt faaliyetleriyle ilgili Başkan Çoban'a bilgi veren Sedanur Zavalsız, eğitimin evrensel bir güç olduğunu bilerek, gençleri geleceğe güçlü bir şekilde hazırlama gayreti içinde olduklarını belirtti. Zavalsız, 132 öğrenci kapasiteli yurtta, her odada kişisel dolap, çalışma masası, ortopedik yatak, komodin, 7/24 sınırsız internet, sıcak su, mini buzdolabı ve banyo bulunduğunu da sözlerine ekledi. 


TÜRGEV'in eğitim ve yurt faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, ailelerin çocuklarını TÜRGEV yurtlarına gönül rahatlığıyla gönderebileceklerini belirterek, Afyonkarahisar'da da bir TÜRGEV...