24 / 04 / 2024

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.




Kız öğrencilere spordan sanata, edebiyattan dine kadar pek çok farklı alanda eğitim imkanı sunan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın Afyonkarahisar'da açılacak kız öğrenci yurdunun yöneticileri; Sedanur Zavalsız, Esmanur Cembekli ve Özlem Akgül açılış öncesi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.



 Ziyarette TÜRGEV'in yurt faaliyetleriyle ilgili Başkan Çoban'a bilgi veren Sedanur Zavalsız, eğitimin evrensel bir güç olduğunu bilerek, gençleri geleceğe güçlü bir şekilde hazırlama gayreti içinde olduklarını belirtti. Zavalsız, 132 öğrenci kapasiteli yurtta, her odada kişisel dolap, çalışma masası, ortopedik yatak, komodin, 7/24 sınırsız internet, sıcak su, mini buzdolabı ve banyo bulunduğunu da sözlerine ekledi. 


TÜRGEV'in eğitim ve yurt faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, ailelerin çocuklarını TÜRGEV yurtlarına gönül rahatlığıyla gönderebileceklerini belirterek, Afyonkarahisar'da da bir TÜRGEV öğrencinin yurdunun açılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 



Afyonkarahisar Belediyesi



Geri Dön