19 / 04 / 2024

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.



Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü'ye inşa edilecek kız öğrenci yurdu projesinin son değerlendirmesini yapmak için Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'ya ziyarette bulundu. 


Sarıçiçek öğrenci yurdu ile ilgili "Kız yurdumuz için arsa tahsisi Üzümlü Belediyesi tarafından yapıldı ve projesi tamamlandıktan sonra temeli atılacak. 250 öğrenci kapasiteli yurdumuzu inşallah en kısa zamanda tamamlayarak hizmete açacağız. Bu yurtla birlikte ilçede yurt sorunu ortadan kalkacak. Bizlere yaptığımız çalışmalarda destek olan Üzümlü Belediyesine teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.


Belediye Başkanı Sazlı ise "İlçemizde bulunan meslek yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerimizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan yurt ihtiyacını gidermek amacıyla göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalar yapmıştık. Yaklaşık 3 milyon 200 bin TL'ye maal olacak olan bu yurt için çalışmalar en kısa zaman içinde başlayacak. İl Müdürümüz Fevzi Sarıçiçek ile projenin son durumunu değerlendirdik. Bu güzel yatırımın ilçemize hayırlı olmasını diliyor emeği bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 




Erzincan Gazetesi


Geri Dön