19 / 04 / 2024

TÜRGEV fatih

TÜRGEV fatih

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı ( TÜRGEV ), Fatih'te kanunlara uygun olarak tahsis edilen yurt nedeniyle vakıflarının büyük bir karalama kampanyasına maruz kaldığını açıkladı...

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Fatih Özkadı ne zaman Çevre Kurulu Başkanı oldu? Arçelik’te hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Fatih Özkadı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatı boyunca hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Fatih Özkadı’nın hayatı...

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Fatih Peker hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Fatih Peker kimdir? Fatih Peker ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Fatih Peker ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeker tarafından açıldı.

TÜRGEV yurtlarının kira sözleşmesi davasında karar belli oldu!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını iptal eden yerel mahkeme kararını hukuka uygun gördü.

İdare Mahkemesi'nden İBB ve TÜRGEV yurtları kararı!

İstanbul 14. İdare Mahkemesi, İBB'nin, TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını hukuka uygun bulmayarak reddetti.

TÜRGEV fatih Haberi

TÜRGEV fatih

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetimi, usulsüz tahsis iddialarına karşı internet sitesinden açıklama yaptı. Fatih Belediyesi'ne ait Mevlanakapı'da yer alan taşınmazın yükseköğrenim kız öğrenci yurdu olarak işletilmesi amacıyla TÜRGEV'e tahsisisin kanuna uygun olarak Belediye Meclisi kararıyla yapıldığının belirtildiği açıklamada, şöyle denildi: "Milli Eğitim Vakfı'na (MEV) ait Şehzadebaşı'ndaki bir taşınmazın, Vakfımız tarafından baskı ile satın alınmak istendiği tamamen asılsız ve çirkin bir iddia. Bir kısım özel şirketlerin TÜRGEV'e inşaat ve onarımlarda bedelsiz iş yaptığı iddiaları da maksatlı ve karalamaya yönelik. Vakfımız, sahip olduğu binaların çoğunu, bedeli mukabilinde yaptırmıştır. Yapılan tüm bağış ve yardımların, vakıf tüzel kişiliğine ait olduğu da bilinmelidir. Bu gerçeği çarpıtmak, altında başka şeyler aramak, esasen Milletimizin hayırseverlik duygularına yapılan haksız bir saldırıdır." 


TAHSİS KANUNA UYGUN 

Açıklamada vakfın...