25 / 04 / 2024

Turgut Altınok projeleri

Turgut Altınok projeleri

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de Eyüp Arda Altınok tarafından kuruldu.

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Altınok Consultıng Engıneerıng Müşavirlik Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de Eyüp Arda Altınok tarafından kuruldu.

Altınok İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınok İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Batuhan Altınok tarafından kuruldu.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Turgut Altınok projeleri Haberi

Turgut Altınok projeleri

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Estergon Türk Kültür Merkezi'nde gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda, projelerine ilişkin bilgi verdi. Altınok, hizmet rekoru kıracaklarını ve toplumun her kesiminden vatandaşın, "kendisine oy vereceği" yönündeki beyanlarını aktardı.

Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı icraatları anımsatarak, "Zamanında yaptığımız hizmetlerle vatandaşa dokunmuşuz. Makamda değil de sokaklarda görev yapmışız. Öyle olunca, 'oy vereceğiz' deyip yürekten gönülden çalışan vatandaşlarımız var." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Altınok, bütün vatandaşların ihtiyaçlarını giderdiği pazar yerleri ile ilgili yaptıkları düzenlemenin ilk olduğunu ifade ederek, daha sonra bunun kanun haline geldiğini söyledi.

"Bütün şehri ağaçlandıracağız"

Üzerinde çalıştıkları projeleri anlatan Altınok, inşaatı devam eden Cumhuriyet Kulesi'nin tamamlandıktan sonra önemli bir eser olacağını vurguladı.

Altınok, Keçiören Belediye Başkanı olarak...