18 / 04 / 2024

Turgut Boz

Turgut Boz

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, faizlerin aşağı gelmesiyle kısa zamanda ekonominin hareketlenmesini beklediğini, bunun firmalara yansımasının da olacağını söyledi.

Faiz düşüşü ekonomiyi hızla hareketlendirecek!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, faizlerin aşağı gelmesiyle kısa zamanda ekonominin hareketlenmesini beklediğini, bunun firmalara yansımasının da olacağını söyledi.

Türkiye'de toplam 140 milyon adet gayrimenkul var!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Grubu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, "Türkiye'de toplam 140 milyon adet gayrimenkul var, bunların sadece üçte biri kadınlara ait." dedi.

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Turgut Cansever, Ağa Han Mimarlık ödülünü 3 kazanan tek isim!

Cumhuriyet dönemi Türkiye'sinin en önemli mimarları arasında sayılan Turgut Cansever, özellikle Ağa Han Mimarlık Ödülü'nü üç kez kazanmış tek isim olarak tanınıyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük kura 2015!

Alt gelir grubu TOKİ Bilecik Bozüyük kura 2015 kapsamında başvurular bugün sona eriyor. Projede 352,18 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuru!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Başvuru süresi bugün sona eren projede daire fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sunan TOKİ Bilecik Bozüyük'te 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi ne zaman?

2015 TOKİ Bilecik Bozüyük kura başvuruları!

Toplam 724 konutun satışa sunulduğu 2015 TOKİ Bilecik Bozüyük kura başvuruları devam ediyor. Aylık taksitlerin 650,08 TL'den başladığı projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için bugün son gün. Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen projede 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru belgeleri!

Daire fiyatları 104 bin 14 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri başvuruları devam ediyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru belgeleri...

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ başvuruları devam ediyor. Konut teslimlerinin sözleşme imzalama tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşeceği projede 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru bedeli!

Aylık 352,18 TL taksitlerle ödeme yapılabilen TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu başvuru bedeli ne kadar?

Turgut Boz Haberi

Turgut Boz

Darbe girişiminin ardından Türk toplumunun birkaç ay ihtiyaçlarını almayı ertelediğini açıklayan Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, iş dünyasının hareketlenmesi için tüketicinin yeniden harcama yapması gerektiğini söyledi. Boz, “Türk toplumu 1, 2, 3 ay erteliyor, 4'üncü ay kararını verip harcamaya geçebiliyor. Ben inanıyorum ki tekrar harcama olacaktır. Faizlerin aşağı gelmesiyle birlikte kısa zamanda ekonominin hızlı bir şekilde hareketlenmesini bekliyorum" diye konuştu. KOBİ’lerin dış pazarlardaki rekabet gücünü artırmayı hedefleyen TEB) iki yeni uygulamayı hayata geçiriyor. 


KOBİ'LERE KLAVUZLUK EDECEK 

Banka,  "tebledisticaret.com" ile firmalara tek tıkla en kapsamlı bilgiye ulaşma imkânı sunarken, "Dış Ticaret Gelişim Programı" ile de bu bilgiyi nasıl kullanmaları gerektiği konusunda uzman desteği verecek. Banka 2 yeni uygulamasıyla Türkiye’nin 2023 yılı...