19 / 04 / 2024

turgut danacı

turgut danacı

Yıldız Park KG Grup sahibi Turgut Danacı, "Konut kredisine her zaman kolaylık sağlanır. Şu an yapmış olduğumuz proje toplam 70 dairelik Yıldız Park Konut Projesi dir" dedi.

Gebze Yıldız Park Evleri Nisan'da teslim ediliyor!

Posta Doğu Marmara gazetesinde Yıldız Park KG Grup sahibi Turgut Danacı ile gerçekleştirilen röportajda Danacı, Gebze'de devam eden projelerini, kentsel dönüşümü, yapacaklarını ve hedeflerinden bahsetti...

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Burak Turgut Orhun kimdir?

Burak Turgut Orhun kimdir? Burak Turgut Orhun’un mesleği nedir? Burak Turgut Orhun nereden mezundur? İşte detaylar!

Esenler Turgut Reis Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 1086 ada, 4 parsele ( Eski: 1, 2 parseller ) ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

turgut danacı Haberi

turgut danacı

Turgut Danacı Bu haftaki konuğumuz, bugüne kadar birçok seçkin projeyi başarıyla tamamlayan Yıldız Park KG Grup sahibi Turgut Danacı. Merkezi Kocaeli'nin İstanbul'a sınır ilçesi olan Gebze'de bulunan kuruluşun sahibi Turgut Danacı ile sektörle ilgili konuştuk, projelerini öğrendik 


Şu anda yaptığınız proje hangisi? 

Şu an yapmış olduğumuz proje toplam 70 dairelik Yıldız Park Konut Projesi'dir. 


Projenizin bulunduğu bölge hakkında bilgi verir misiniz? 

Kocaeli ile mega kent İstanbul'un birleşim noktası olan Çayırova kavşağına 3 dakika meşalede bulunan projemiz 4(KX) metrekarelik alan üzerinde inşa edilmiştir. 

Bulunduğumuz bölge büyük bir hızla gelişim göstermekte olup. bundan 3 yıl sonra yatırımcıların arayıp da bulamayacağı bir bölge haline gelecektir. 


Bölgedeki arsa fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? 

Metrekarenin bin ile bin 500 arasında değiştiğini biliyoruz. Fakat bizim projemizden sonra bu miktarda artış olduğunu da...