29 / 03 / 2024

Turgut Müteahhitlik İstanbul Anadolu Yakası Şubesi adres

Turgut Müteahhitlik İstanbul Anadolu Yakası Şubesi adres

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Müteahhitlik belgesi için gerekli evraklar İstanbul!

Her müteahhitin bir inşaatın yapımını üstlenebilmesi için müteahhitlik yetki belgesi alması gerekiyor. Peki müteahhitlik belgesi nasıl alınıyor? İşte müteahhitlik belgesi için gerekli evraklar İstanbul...

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Zeytinburnu Beştelsiz'de 137.5 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik ile 137 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul müteahhitlik sektörünün pik noktası olacak!

Türkiye ve dünya için artık en büyük projenin Kanal İstanbul olduğunu belirten Ulaştırma Bakanı Arslan, "Kanal İstanbul müteahhitlik sektörünün Türk mühendislik sektörünün pik noktası, en üst seviyesi olacak. İnşallah sıra ona geliyor." dedi.

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Taşlı ve İdil Özbek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sokak'ta kuruldu.

Durak Müteahhitlik Mühendislik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durak Müteahhitlik Mühendislik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Durak tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu.

Turgut Müteahhitlik İstanbul Anadolu Yakası Şubesi adres Haberi

Turgut Müteahhitlik İstanbul Anadolu Yakası Şubesi adres

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İBrahim Turgut tarafından açıldı.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi konusu:
Her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri...ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres: Kuzguncuk Mh.Tahtalıbostan Sk.Aral Apt.No:1/3...