26 / 04 / 2024

Turgutreis Group ankara projesi

Turgutreis Group ankara projesi

Turgutreis Group, Esenyurt 'taki Esila Kent 'in ikinci etabına başladı. 2016 yılına kadar 5 bin konuta ulaşmayı hedefleyen grubun yeni projeleri Tekirdağ ve Ankara 'da olacak

Ünsal Group Mevaşehir'de 5 milyon 950 bin TL'ye 4+1! Hemen tapu hemen teslim! 

1.800 konutluk Mevaşehir projesinde yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Proje Ünsal Group imzası ile başkent Ankara'da hayata geçiriliyor.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artıyor!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artışını değerlendirdi.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Megapol Group'tan İzmir'e 800 milyon TL'lik yatırım!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Ankara Atakent Nevi Konutları'nda fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor!

Ataseven Group tarafından inşa edilen proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde yer alıyor. Projede 96 adet daire bulunuyor. Ankara Atakent Nevi Konutları'nda fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

Ankara Park Avenue 2. Etap ne zaman teslim?

Kızılay'a 7-8 dakika uzaklıkta olan YDA Park Avenue Konutları YDA Group imzası taşıyor. Proje 133 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Ankara Park Avenue 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Ankara Atakule yenileniyor!

2009 yılında hisselerinin büyük bir kısmı Tarman Group tarafından satın alınan, Atakule GYO’nun yatırımcısı olduğu, Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci seyir teraslı yaşam alanı Atakule tamamen yenileniyor.

Ankara Batı Star Evleri' nde fiyatlar 355 bin TL' den başlıyor!

Afik Group tarafından hayata geçirilen Ankara Batı Star Evleri projesinde toplam 80 adet daire bulunuyor. Ankara Batı Star Evleri' nde fiyatlar 355 bin TL' den başlıyor.

Ankara Park Avenue Konutları iletişim!

YDA Group imzası ile inşa edilen Park Avenue Evleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Ankara Park Avenue Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Turgutreis Group ankara projesi Haberi

Turgutreis Group ankara projesi


Yap-sat modeliyle çalışan Turgutreis Group, Esenyurt'taki Esila Kent'in ikinci etabına başladı. 2016 yılına kadar 5 bin konuta ulaşmayı hedefleyen grubun yeni projeleri Tekirdağ ve Ankara'da olacak. Taşımacılıktan mobilyaya 10 sektörde faaliyet gösteren ve İstanbul'da Esila Kent projesiyle adını duyuran Turgutreis Group, son dönemde büyük ölçekli markalı konut projelerine odaklanıyor. Esenyurt'taki Esila Kent projesinin ikinci etabına başlayan grup, Tekirdağ ve Ankara'da da yeni projelere başlayacak. Grup, inşaat sektöründe yaygın olan maketten satışı (sat-yap) değil de inşaatı bitirip satışa başlamayı (yap-sat) tercih ediyor. Grubun hedefinde 2016 yılına kadar 5 bin konuta ulaşmak var. Esenyurt'taki Esila Kent projesinin Kasım ayında lansmanını yapan grup, bu projenin ikinci etabını da tamamlamak üzere. 


İnşaat erken başladı Turgutreis Group Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Reis, projenin gördüğü ilginin...