29 / 03 / 2024

Turgutreis Group Tekirdağ ve Ankara projeleri için kolları sıvadı!

Turgutreis Group Tekirdağ ve Ankara projeleri için kolları sıvadı!

Turgutreis Group, Esenyurt 'taki Esila Kent 'in ikinci etabına başladı. 2016 yılına kadar 5 bin konuta ulaşmayı hedefleyen grubun yeni projeleri Tekirdağ ve Ankara 'da olacak




Yap-sat modeliyle çalışan Turgutreis Group, Esenyurt'taki Esila Kent'in ikinci etabına başladı. 2016 yılına kadar 5 bin konuta ulaşmayı hedefleyen grubun yeni projeleri Tekirdağ ve Ankara'da olacak. Taşımacılıktan mobilyaya 10 sektörde faaliyet gösteren ve İstanbul'da Esila Kent projesiyle adını duyuran Turgutreis Group, son dönemde büyük ölçekli markalı konut projelerine odaklanıyor. Esenyurt'taki Esila Kent projesinin ikinci etabına başlayan grup, Tekirdağ ve Ankara'da da yeni projelere başlayacak. Grup, inşaat sektöründe yaygın olan maketten satışı (sat-yap) değil de inşaatı bitirip satışa başlamayı (yap-sat) tercih ediyor. Grubun hedefinde 2016 yılına kadar 5 bin konuta ulaşmak var. Esenyurt'taki Esila Kent projesinin Kasım ayında lansmanını yapan grup, bu projenin ikinci etabını da tamamlamak üzere. 


İnşaat erken başladı Turgutreis Group Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Reis, projenin gördüğü ilginin ardından inşaata planlamadıklarından erken başladıklarını söyledi. 

Tamamı 2+1 dairelerden oluşan etapta toplam 327 konut bulunacağını ifade eden Reis, "İkinci etaptaki konutlar da 2015 yılında teslim edilecek. Önümüzdeki dönem Esila Kent gibi büyük ölçekli proje ler planlıyoruz. 2016 yılında ise 5 bin konut sayısına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. 

Yeni proje Tekirdağ'da 5 bin konut hedefine ulaşmak için planladıkları projeleri anlatan Fatih Reis, şunları söyledi: "Tekirdağ'a 150 konutluk bir konut projesi planlıyoruz. Sosyal donatılar ve geniş peyzaj alanlarına sahip olacak projeye 2014 yılı içerisinde başlayacağız. Tekirdağ'daki projemizi 2016 başında tamamlamayı hedefliyoruz. 2+1 ve 3+1 konutlardan oluşacak projemizi, yine uygun fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla satışa sunacağız. 

Proje, bölgenin en lüks ve yaşanabilir projelerinden biri olacak. 50 dönümlük inşaat alanının 40 dönümü yeşil alan olarak planlandı. Tekirdağ projemizi de yine tamamlandıktan sonra satışa sunacağız." Kars'ta konut ve ticari projelere devam ettiklerini de kaydeden Reis, önümüzdeki dönemde Ankara'ya da yatırım yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi. 

Yaşanan mağduriyetlerin üzerine, artık tüketicinin alacağı konutu görmek istediğini anlatan Fatih Reis, "Bu nedenle tamamlayıp satışa sunduğumuz projeler büyük talep görüyor. Örneğin Esila Kent projemizde lansmanın üstünden kısa süre geçmesine rağmen, yüzde 75'inin satışını tamamladık. Bu şekilde, hızlı satış süreci yaşıyoruz ve hayata geçireceğimiz tüm projelerde JyaP"Sat' anlayışına devam edeceğiz" diye konuştu


Vatan


Geri Dön