27 / 04 / 2024

turist ordu

turist ordu

Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, 2012 yılında Ordu'ya 150 bin turistin geldiğini açıkladı...

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

Arapların Ordu'dan gayrimenkul alımı arttı!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her geçen gün artış kaydediyor. Arapların Ordu'dan gayrimenkul alımı arttı.

1 milyon turist hedefleyen Ordu'da sayı 500 bine ulaştı!,

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu yıl başlattıkları '1 milyon turist' kampanyasında, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısını 200 binden 2016'da 500 bine çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Araplar Ordu'da yer arıyor!

ORDU Valisi Balkanlıoğlu, son yıllarda yaptıkları etkin tanıtımlarla körfez ülkelerinden Ordu'ya gelen Arap turist sayısında artış yaşandığını belirterek, "Arap turistler Ordu'dan konut ve gayrimenkul almaya da başladılar. Yatırım için de yer arayışı içindeler" dedi.

Araplar'ın Ordu ilgisi!

Arapların Karadeniz Bölgesi’ne ilgisini değerlendiren Ordu, turist kapma yarışına dahil oldu. Ordu’da Araplara özel turizm tesisleri yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Hedefimiz yılda 1 milyon turist” dedi.

Ordu yılda 1 milyon turist ağırlamayı planlıyor!

Arapların Karadeniz Bölgesi’ne ilgisini değerlendiren Ordu, turist kapma yarışına dahil oldu. Ordu’da Araplara özel turizm tesisleri yaptıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Hedefimiz yılda 1 milyon turist” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı turizmi olumlu etkileyecek!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yakın zamanda uluslararası uçuşların başlamasıyla Körfez ülkelerinden Ordu’ya turist akını olacağını belirterek, “Ordu turizmde bir marka olacak” dedi.

Ordu'nun turizm cazibesi artıyor!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Ordu'nun turizm cazibesinin giderek arttığını belirterek, "Birkaç yıl içerisinde Orduya gelen yerli ve yabancı turist sayısı 1 milyonu bulabilir" dedi.

Arapların Ordu ilgisi!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, son bir yıldır Arap dünyasında Ordu’nun tanıtımını yaptıklarını hatırlatarak, “Gelen turist sayısı arttı hem de Arap yatırımcılar Ordu ile ilgilenmeye başladı” dedi.

Ordu Havaalanı turist sayısında yüzde 20 artış sağlattı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, son bir yıl içerisinde turizm tanıtımına ağırlık verdiklerini ve bunun sonucunda da ili ziyaret eden turist sayısında yüzde 20 artış sağladıklarını söyledi.

Ordu'da turist sayısı arttı!

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, 2014 yılında Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turist sayılarında önemli bir artış yaşandığını söyledi.

Ordu'da Müze Evi 9 bin 313 turist ağırladı!

ORDU'NUN Ünye Belediyesi Müze Evi'ni, 2014 yılı içerisinde yerli ve yabancı toplam 9 bin 313 turist ziyaret etti. 3 yılda 28 bin 252 gibi önemli ziyaretçi sayısına yaklaştı.

Kenan Çiftçi: Ordu'da hedef 1 milyon turist!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, son yıllarda turizm alanında cazibesini arttıran Ordu’ya yılda 250 bin turist geldiğini belirterek, “Bundan sonra hedefimiz 1 milyon turist gelmesini sağlamak” dedi...

turist ordu Haberi

turist ordu

Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen "2012 yılı eylül aynına kadar Ordu'ya 150 bin civarında ziyaretçi geldiğini söyleyebiliriz. Ziyaretçilerimiz Ünye İlçesi, Yason Burnu, yaylalarımız ve en fazla Ordu Boztepe'yi ziyaret ettiği görülmektedir. 150 bin kişi Ordu'yu ziyaret ederken bu sayı önümüzdeki yıllarda daha da artacaktır. Şu anda bile otellerimizin doluluk oranları otel sahiplerini memnun edecek seviyededir" dedi.



Çok sayıda etkinliğin düzenlendiği bir şehir olan Ordu'da  Ordu-Giresun Havaalanı, Çambaşı kayak merkezi, bağlantı yolları turizme büyük katkı...