26 / 04 / 2024

turizm bakanı ve ordu

turizm bakanı ve ordu

Ordu'nun Fatsa ilçesi ve köyleri Arap turistlerin dikkatini çekmeye başladı. İlk aşamada tapularıyla birlikte 60 daire alan Arap turistler, Fatsa'ya gelmeye devam edeceği bildirildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: ‘Bu yıl hedefimiz 56 milyar dolar!’

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2023 hedefinin sürdüğünü söyledi. Deprem ve seçim sürecine karşın, 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir hedefinde sapma olmadığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

İlk kadın Çevre ve Turizm Bakanı Işılay Saygın vefat etti!

Türkiye'nin ilk kadın Çevre ve Turizm Bakanı olan Işılay Saygın, tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında vefat etti...

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Misket Sokak Şubesi açıldı!

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Misket Sokak Şubesi, Fuat Tambulut Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de kuruldu.

Panorama Proje Tasarım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Proje Tasarım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Şaka tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Kartal, Orhantepe Mahallesi, Söğüt Sokak'ta kuruldu.

Esi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esi Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Emre Soydemir, Nimet Melisa Soydemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu.

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerindeki imar planları yönetmeliği!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerindeki imar planları yönetmeliği, 3 Kasım 2003 tarihinde 25278 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik kapsamında imar planları esasları yer alıyor...

UPT Uluslararası Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

UPT Uluslararası Proje Taahhüt İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İzzet İster Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu.

MS Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Mustafa Suyolcu, Sedef Mengi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta kuruldu.

Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Ceylan İnşaat Eğitim Kurumları Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Muammer Ceylan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

turizm bakanı ve ordu Haberi

turizm bakanı ve ordu

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ordu Turizm Müşaviri Hassan Ashour, Fatsa'ya gelecek turistlerin belli başlı şartları,olduğunu, bu şartların yerine getirilmesi halinde turist akınının artarak devam edeceğini söyledi. Gelecek turistler ve Fatsa'da yerleşik Araplar için sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Avrasya Medi-tech Hastanesi'yle görüşme ve bağlantı yapılabileceğini ifade eden Ashour, "Bundan sonra daha sık ziyaretlerde bulunacağız" dedi.


Taka...