29 / 03 / 2024

turizm gelir 6 milyar dolar artış

turizm gelir 6 milyar dolar artış

Türkiye İstatistik Kurumu 2012 yılı turizm geliri verilerine göre, 6 milyar dolar artış olduğu belirlendi...

Hazine, kamu arazisi satışından 10 yılda 6 milyar dolar gelir elde etti...

2013-2023 yılları arasında hazinenin taşınmaz satışlarından 6 milyar dolar gelir elde edildiği kaydedildi. 

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Taşınmaz satışlarından 6 milyar TL gelir bekleniyor!

Devlet, gelecek sene aralarında lojman, sosyal tesis, arazi ve arsaların yer aldığı taşınmazları satarak yaklaşık 6 milyar lira gelir elde etmeyi planlıyor.

Değerli konut vergisinden 9,6 milyon TL gelir elde edildi!

Değeri 5 milyon 227 bin TL üzerinde olan taşınmazlar için uygulanan değerli konut vergisinde ilk taksit ödemeleri başladı. Şubat ayında değerli konut vergisinden  9,6 milyon TL gelir elde edildi. 

Turizm işletmelerinin kira ödemeleri 6 ay ertelenecek!

TBMM Genel Kurulunda, İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi kabul edildi. Buna göre Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli yatırımcılar ve işletmecilerden tahsil edilmesi gereken kira ödemeleri 6 ay süre ertelenecek.

Trend GYO 6 aylık gelir tablosunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 aylık gelir tablosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Devlet, gayrimenkul satışından 10,6 milyar lira gelir bekliyor!

Gelecek 3 yılda aralarında lojman, sosyal tesis ve arsaların bulunduğu taşınmaz satışından 10,6 milyar lira gelir hedefleniyor. 

Düğünyurdu Alt Gelir kura sonuçları 6 Kasım 2017!

Düğünyurdu Alt Gelir kura sonuçları 6 Kasım 2017 henüz açıklanmadı. Projede 895 adet konut bulunuyor.

Kira gelir vergisi 2. taksitinde son 6 gün!

2017 yılı kira gelir vergisi 2. taksitinde son 6 gün kaldı. Mükelleflerin ödemelerini bu süre içerisinde yapmaları şart..

Kiler GYO 6 aylık gelir tablosunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre hazırlanmış 6 aylık gelir tablosunu yayınladı.

Kira gelir vergisi 1. taksit ödemeleri için son 6 gün!

2015 yılı içerisinde taşınmaz malını kiraya verenler 2016 yılında vergi mükellefi oluyor. Senede iki eşit taksitte ödenebilen verginin ilk taksiti 31 Mart'ta son buluyor. Kira gelir vergisi 1. taksit ödemeleri için son 6 gün kaldı..

Kira gelir vergisi beyannamesi için son 6 gün!

Kira gelir vergisini taşınmaz malını kiraya vererek gelir sahibi olan kimseler ödüyor. Beyannamelerin 25 Mart'a kadar verilmesi gerekiyor. Buna göre kira gelir vergisi beyannamesi için son 6 gün kaldı..

turizm gelir 6 milyar dolar artış Haberi

turizm gelir 6 milyar dolar artış

2012 yılında 23 milyar 440 milyon dolar olarak açıklanan turizm geliri,  5 milyar 911 milyon dolar artarak  29 milyar 351 milyon dolar olarak revize etti. 2012 yılında  turizm geliri için  637 dolar olarak açıklanan kişi başına ortalama harcama, 161 dolar artarak 798 dolar olarak yeniden...