19 / 04 / 2024

turizm ödülü

turizm ödülü

Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı'nda düzenlenen geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri kapsamında "Yılın En İyi Turizm Ödülü" Rize Valisi Nurullah Çakır adına Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'e verildi.

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair yönetmelik Resmi Gazete'de! 1 Ocak'ta başlıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan "Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanmıştı... Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Yasası 7 soruda tüm detaylarıyla!

Kira fiyatlarının artmasıyla birlikte hükümet harekete geçti. Bu kapsamda evlerin turizm amaçlı olarak kısa dönem kiralanması uygulamasına yönelik sınırlamalar getirildi. Kanun 2 Kasım 2023’te Resmi Gazete’de yayımlandı.

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Edip Arslan Şahin ve Serdar Serbay Şahin ortaklığında kuruldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yeni düzenleme yabancıya konut satışını olumsuz etkileyecek! 

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin düzenleme ile ilgili tartışmalar sürüyor. Peki yabancıya konut satışı bu düzenlemeden nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar...

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Turizm amaçlı konut kiralamalarda 100 gün sınırı TBMM gündemine gelecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasında izin belgesi verilmesinden idari yaptırımlara kadar pek çok düzenlemeyi barındıran kanun teklifi gelecek günlerde Meclis'e sunulacak

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Pk Travel Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pk Travel Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile L.Parshotam Pardasanı ve Shaheen Aman Khan ortaklığında kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

turizm ödülü Haberi

turizm ödülü

Rize Valiliğine  "Yılın En İyi Turizm Ödülü" verildiği bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 5 Mart'ta Uluslararası Berlin Turizm Borsası Fuarı'nda düzenlenen geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri kapsamında  "Yılın En İyi Turizm Ödülü" Rize Valisi Nurullah Çakır adına Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'e verildiği belirtildi.


Turizm sektörüne yönelik 9 yıldan bu yana yayın yapan Tourexpi'nin düzenlediği ankette, Vali Nurullah Çakır'ın "Yılın En İyi Turizm Valisi" seçildiği de belirtilen açıklamada, şu  ifadelere yer verildi:


"Bölgedeki turizm çeşitliliğinin artması için başarıyla çaba sarf eden Vali Çakır, çok sayıda uluslararası nitelikte etkinlikler sunarak ve Rize'nin bir destinasyon olarak devamlı kamuoyunun olumlu yönde gündemine getirilmesini sağlamasıyla Avrupa basınının büyük ilgisini çekmiş ve Rize'nin yurt dışındaki tanınırlığını önemli ölçüde artırmıştır. 


Rize'nin dünyada tanınması için tanıtma faaliyetlerine imza atan...