28 / 03 / 2024

turizmde helal sertifikası

turizmde helal sertifikası

Müslüman turisti Türkiye'ye getirecek TÜRKİYE'DE yurtiçi markası Evratur ve yurtdışı markası Halal Voyage için ilk helal sertifikayı alan Evra Turizm, bu sertifikayla Müslüman turistleri Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor...

Mersin turizmde umudunu Rusya pazarına bağladı!

Ortadoğu’da savaş ortamı nedeniyle turizmde 4 yıl önceki rakamlara gerileyen Mersin, umutlarını Rusya pazarına bağladı. İş çevreleri konut alımında en çok Mersin’i tercih eden Rusları sağlık turizmi projeleri ile kente çekmek istiyor

Turizmde iş çok, çalışacak eleman yok!

Marmaris'te düzenlenen "İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nda işveren ile iş gücünün nasıl buluşturulacağı konuşuldu. Turizmde iş çok, çalışacak eleman yok. Muğla Valisi Amir Çiçek konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hazine'den 1.8 milyar liralık kira sertifikası!

Hazine Müsteşarlığı’ nın resmi internet sitesinde yayımlanan habere göre; Hazine Müsteşarlığı, 1,8 milyar liralık kira sertifikası ihraç etti.İhracın bankaların doğrudan satış yönetimiyle gerçekleştirildiği belirtildi.

Doğu Karadeniz turizmde altın dönemini yaşıyor!

Muhteşem doğası ile tarih, inanç ve alternatif turizm zenginliği bakımından son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Doğu Karadeniz, ağırlanan turist sayısı ve sağlanan ekonomik girdiyle adeta turizmde altın yılını yaşıyor.

Gelecek Turizmde toplantısı Marmaris'te yapıldı!

Gelecek Turizmde toplantısı Marmaris'te yapıldı. Marmaris ilçe merkezindeki Grand Azur Otel'de gerçekleştirilen toplantıda 2014 sezonunun değerlendirmesi yapıldı, 2015 sezonuna ilişkin beklenti, hedef ve öngörüler konuşuldu.

Rixos Eskişehir'e LEED Gold sertifikası!

Rixos Eskişehir, Türkiye'de bu sertifikaya sahip 4. tesis oldu. Eskişehir Bademlik'te, doğal yapıya uygun inşa edilen Rixos Eskişehir, Amerika Yeşil Bina Konseyi tarafından dünyanın en büyük çevre ödülü "LEED Gold Sertifikası" ile ödüllendirildi.

Kuveyt Türk'ten 150 milyonluk kira sertifikası satışı!

Portföy yönetim şirketleri, yatırım şirketleri ve yatırım fonlarından olduğu kadar nitelikli bireysel müşterilerden de kayda değer talep gören ihraçta, Kuveyt Türk ek satış hakkını kullanmasıyla 150 milyon liralık bir kira sertifikası satışı gerçekleştird

Türkiye turizmde zoru başardı!

Türkiye turizmde zoru başardı. Türkiye, 1982'de turizm alanında başlattığı yatırım hamlelerini 2000'li yıllarda arttırarak dünya turizminde söz sahibi ülkeler arasına girerek adından da bahsettirmeyi başardı.

Türkiye turizmde kısa zamanda zoru başardı!

Türkiye, 1982' de turizm alanında başlattığı yatırım hamlelerini 2000' li yıllarda arttırarak dünya turizminde söz sahibi ülkeler arasına girmeyi başardı.Türkiye turizmde kısa zamanda zoru başardı...

Hazine 1,8 milyar liralık kira sertifikası ihraç etti!

1 Ekim 2014 valörlü, 28 Eylül 2016 itfa tarihli 1 milyar 839 milyon 964 bin 70 lira tutarında kira sertifikası ihracı gerçekleştirildi. Konuya ilişkin duyuru, Müsteşarlığın internet sitesinde yayımlandı.

Çevre dostu performans sertifikası JLL Türkiye’ye verildi!

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi danışmanlığında uzman olan JLL’nin Türkiye Genel Merkez Ofisi yüksek çevre dostu performansı nedeniyle “LEED CI Gold Sertifikası” ile ödüllendirildi.

Ekrem Demirtaş: İzmir termal turizmde lider oyuncu olmalı!

ürkiye'deki bin 300 civarında bulunduğu tahmin edilen termal kaynağın 410 adedinin sıcaklığı ve debisi ile turizm açısından ön plana çıktığını belirten Demirtaş, "İzmir termal turizmde lider oyuncu olmalı" dedi

Celil Öz: Trabzon turizmde hedef büyüttü!

Turizmde altın çağa yürüyoruz Trabzon Valisi Abdil Celil öz, geçen yıl şehrin tarihi ve turistik yerlerini 2 milyon 700 bin kişinin ziyaret ettiğini belirterek bu yılki turizm sezonunda bu sayının yüzde 25-30 arttığını tahmin ettiklerini söyledi.

turizmde helal sertifikası Haberi

turizmde helal sertifikası

TÜRKİYE'DE yurtiçi markası Evratur ve yurtdışı markası Halal Voyage için ilk helal sertifikayı alan Evra Turizm, bu sertifikayla Müslüman turistleri Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor. Bu yıl 18'incisi düzenlenen EMITT Fuarı'na da katılan Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin, turist geliş sıralamasında dünyada altıncı Türkiye'yi, hızlı gelişen helal turizm pazarı ile üst sıralara taşımak istediklerini söyledi. Evra turizm, dünyanın pek çok yerinde 300'e yakın İslami otel ile çalışıyor. 


Vatan...