16 / 04 / 2024

turizmde kalkınacak yerler

turizmde kalkınacak yerler

Türk turizmini 81 ile, sezonu 12 aya yaymak isteyen turizm sektörüne, yatırım yapılacak 10 yeni kent tavsiyesi geldi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, turizm yatırımcılarına 10 şehire yatırım yapmasını tavsiye etti.

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul rafa mı kalkıyor?

İhalesi yapılmış ancak başlanmamış projeler askıya mı alınacak? Kanal İstanbul rafa mı kalkıyor?

Fadıl Akgündüz: Doğu hayat bulacak, Türkiye kalkınacak!

Bayrampaşa’daki Caprice Gold ile Maldivler’deki Caprice Maldivler projelerinde devre mülk satışı ile 349 kişiyi dolandırdığı iddia edilen işadamı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut, tahliye edilirken Akgündüz'ün ilk sözü “Doğu hayat bulacak, Türkiye kalkınacak” oldu.

Balıkesir Karyağmaz Köyü'nde geçinemeyen 404 aile taşınacak!

Hükümet, Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak yerinde kalkınması mümkün görülmeyen köylerin taşınmasını kararlaştırdı. Bu kapsamda Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yer alan Karyağmaz köyü taşınacak ilk yer oldu.

Yüksekova'da planda konut olarak görülmeyen yerler taşınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İmar planında konut olarak görülmeyen yolda kalan yerler, çürük alanlar, yeni yere taşınacak. Metrekaresine göre site içinde evler vereceğiz" dedi.

Doğu ve Güneydoğu yapılan yatırımlarla kalkınacak!

TÜMSİAD Ankara Şubesi Başkanı Vahit Ayazoğlu, “Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin ekonomik anlamda ön plana çıkartılmasında fayda var. Çünkü bölgede ekonomik anlamda devletin güvenliğiyle beraber yatırımlar harekete geçerse ekonomi güçlenir.''dedi.

Sultanbeyli vizyon projelerle kalkınacak!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçede faaliyet gösteren mimarlık ofisi, müteahhit, yapı denetim firmaları ve emlak ofisi sahipleriyle yaptığı toplantıda bir araya geldi.

Şile'de 75 milyon liralık turizm yatırımı yapılacak!

İstanbul’da özellikle yaz turizminde en çok tercih edilen merkezlerden olan Şile, yeni yatırımlarla daha da büyük hedeflere gözünü dikti. Şile Belediyesi’nin 75 milyon liralık 3 projesiyle bölge halkı da kalkınacak.

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'nun ekonomisi inşaat sektörüyle kalkınacak!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Başkan Kadem Bacaksız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Balkanlıoğlu, inşaat sektörünün ekonominin sürükleyici unsuru olduğunu ifade etti.

Esenler Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Bu beton makinası -ben inşaat mühendisiyim- çok keyif alırım onun sesinden böyle pat pat pat vurdukça. Türkiye kalkınıyor, kalkınacak gelişecek" dedi.

Düzce'nin 5 yıllık imar planına ek yerler belirlenecek!

Düzce Belediyesi tarafından 5 yıllık imar planına dahil edilecek yerler Eylül ayı içinde yapılacak meclis toplantılarında gündeme alınacak.

Gördes'in yol sorunu çözülüyor!

Gördes'in tarihi yol derdinin sona erdiğini dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "50 yıllık hayalimiz artık gerçeğe dönüşüyor. İnanıyorum ki bu yeni yol sayesinde Gördes daha çok kalkınacak ve gelişecek" dedi.

Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu 3. dönem başvuruları başladı!

Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle sürdürülebilir turizmle destek vermek amacıyla hayata geçirilen 'Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu'nun üçüncü dönem başvuruları başladı

turizmde kalkınacak yerler Haberi

turizmde kalkınacak yerler


Türk turizmini 81 ile, sezonu 12 aya yaymak isteyen turizm sektörüne, yatırım yapılacak 10 yeni kent tavsiyesi geldi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizm yatırımcılarına, Kastamonu, Kars, Trabzon, Mersin, Kütahya, Afyon, Hatay, Adana ve Erzurum'a yatırım yapmasını tavsiye etti. Ulusoy, "Türkiye, dünya turizminde ilk 5'in içindedir. Türkiye'nin geleceği turizmdir. Yatırımcılar otel yapmaya devam etsin" dedi. TÜRSAB heyetinin 2-3 Ağustos tarihlerinde Kastamonu kentine düzenlediği ziyarette konuşan Ulusoy, "Bu kentimiz, henüz keşfedilmeyen turizm, tarih, kültür, doğa, sağlık, gastronomi hazinesi. Kentteki 1268 konak yatırımcı bekliyor" dedi. Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın da bu konakları yatırımcılara tahsis etmek için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını belirterek. "İlimizde tarih, kültür doğa, mağaralar, kanyonlar, şelaleler var. Bir turizm atağı başlattık. Berlin, Londra, Dubai, Japonya gibi...