18 / 04 / 2024

Türk Akımı hükümetler arsası anlaşma ne zaman

Türk Akımı hükümetler arsası anlaşma ne zaman

Türk Akımı doğalgaz boru hattına ilişkin hükümetlerarası anlaşmanın Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'da ocak ayında oylanmasının planlandığı belirtildi.

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Türk-İş'ten hükümete asgari ücret tepkisi!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücretle ilgili olarak AK Parti hükümetine tepki gösterdi.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Tablet, bluetooth kulaklık hoparlör fırsatı Türk Telekom'da 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

Okula dönüşte teknoloji fırsatları Türk Telekom’da birleşti. Türk Telekom müşterileri artık akıllı çocuk saatinden tablete ve hatta bluetooth kulaklıktan hoparlöre kadar birçok ürüne indirim ve taksit avantajıyla kavuşabiliyor. Türk Telekom'da 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ola Y.I. Jawadah tarafından kuruldu.

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

İsviçre sokakları Türk çözümüyle akıllanacak!

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen "dünyanın ilk ve tek modüler yapıdaki akıllı şehir mobilyası" Ekin Spotter için ilk sipariş İsviçre'den alındı.

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Türk Akımı hükümetler arsası anlaşma ne zaman Haberi

Türk Akımı hükümetler arsası anlaşma ne zaman

Türk Akımı doğalgaz boru hattına ilişkin hükümetlerarası anlaşmanın Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'da ocak ayında oylanmasının planlandığı belirtildi.


Duma'nın Enerji Komitesi Başkanı Pavel Zavalnıy "(Oylamanın) bu yıl olacağını ummuştuk. Fakat Duma'nın son oturumu 21 Aralık'ta düzenlenecek. Fakat bu zamana yetiştiremeyeceğiz" dedi.


Zavalnıy şu ifadeleri de kullandı: "Bu nedenle oylamanın ocakta gerçekleşmesini bekliyorum. Duma'nın ilk oturumu 9 Ocak'ta düzenlenecek. Anlaşma henüz Duma'nın onayına sunulmadı."


Türk Akımı'na ilişkin anlaşma Rusya ve Türkiye hükümetleri tarafından 10 Ekim'de imzalanmıştı. TBMM Genel Kurulu'nda 2 Aralık'ta kabul edilen anlaşma Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Aralık'ta onaylanmış ve 6 Aralık'ta Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından resmen yürürlüğe...