20 / 04 / 2024

Türk Akımına iki hat mı yapılacak

Türk Akımına iki hat mı yapılacak

Rus gazını Avrupa’ya taşıyacak Türk Akımı için iki inşaat izni gerektiğini söyleyen Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, “Biri Türkiye, diğeri Avrupa’da olacak” diye konuştu.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Türk vatandaşlarına kolay Schengen vizesi veren ülke belli oldu!

Bir Avrupa ülkesi Schengen vizesi vermekte ısrar edince bir Avrupa ülkesinin Türk vatandaşlarına vize vermesinin daha kolay olduğu ortaya çıkıyor. Peki Schengen vizesini en hızlı hangi ülke alabilir? İşte Türklere en kolay Schengen vizesi veren ülke...

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Amerika'dan Türk kamu bankalarına yaptırım tehdidi!

ABD'li üst düzey bir yetkili, Türk kamu bankalarına yaptırım uygulayabileceklerini açıkladı.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 31711 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Manisa'da elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler'de çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Batman'da inşaat işçileri elektrik akımına kapıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Batman Gercüş'Te inşaat işçilerinin elektrik akımına kapılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı!

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesi mevkisinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı...

Türk Akımına iki hat mı yapılacak Haberi

Türk Akımına iki hat mı yapılacak

Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, Rus doğalgazını Türkiye'nin Yunanistan sınırına taşıması öngörülen Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin gerçekleşebilmesi için en az iki hatta inşaat izni verilmesi gerektiğini söyledi. G20 enerji bakanları zirvesine katılan Novak, basına yaptığı açıklamada, “Biri Türkiye, diğeri Avrupa için olacak” dedi. Novak, Türk Akımı projesine ilişkin çalışmaların devam ettiğini ve projede herhangi bir “dondurulma” söz konusu olmadığını ifade etti. 1 Kasım'da yapılacak genel seçim sonuçlarını beklediklerini belirten Novak, “Hükümetler arası anlaşma için zaten iki hükümet de belgeleri gönderdi. Şimdi ayrıntılar üzerine çalıştığımız bir süreçteyiz. Birkaç teknik çalışmadan sonra proje netleşecek. Türkiye'de seçimlerin tamamlanmasını ve yeni hükümetin şekillenmesini bekliyoruz" dedi.


Yeni...