18 / 12 / 2025

Türk Körfez Gayrimenkul Kongresi

Türk Körfez Gayrimenkul Kongresi

Mayıs ayında çıkan Mütekabiliyet Yasasıyla birlikte Türkiye Gayrimenkul sektöründe büyük bir hareketlenme başlamış bulunuyor

Türk Kızılay’dan Fatih’te kiralık gayrimenkul!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih’te yer alan gayrimenkulü kiraya vereceğini duyurdu. Söz konusu kiralama ihalesi 12 Aralık 2025 tarihinde saat 14.00’te yapılacak.

Türk Kızılay Erenköy’de gayrimenkul satıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Kadıköy Erenköy’de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 16 Ekim 2025 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay, İstanbul Kadıköy'de 16 milyon 300 bin TL bedelle konut satacak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy'de yer alan bir adet taşınmaz  için satış ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 11 Eylül 2025 tarihinde yapılacak. 

Türk Kızılay, Antalya Muratpaşa’daki 4 gayrimenkulü 125 milyon TL'ye satacak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Antalya Muratpaşa’da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Ağustos 2025 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay İstanbul’da gayrimenkul satıyor!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Bahçelievler’de yer alan gayrimenkulü 6 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2025 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay, İzmir’de kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İzmir’de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Firmalar teklifleri ile birlikte en az 1 milyon 250 bin TL tutarında geçici teminat verecek.

Türk Kızılay Yalova’da 3.6 milyon TL’ye kargir apartman satıyor!

Türk Kızılay, Yalova’da yer alan kargir apartmanı 3 milyon 600 bin TL muhammen bedeller satışa çıkardı. Apartmanın satış ihalesi 17 Temmuz 2025 tarihinde yapılacak. 

Türk Kızılay, Antalya’daki 4 gayrimenkulü 125 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Antalya Muratpaşa’da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Temmuz 2025 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay’dan Fatih’te kiralık 3 dükkan!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul Fatih’te yer alan 3 bağımsız bölümü kiraya verecek. Söz konusu bağımsız bölümler için geçici teminat bedeli 210 bin TL olarak açıklandı.

Türk Kızılay’dan İzmir Karaburun'da 185 milyon TL’ye denize nazır zeytinlik!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İzmir Karaburun Küçükbahçe’de yer alan zeytin ağaçlı arazi için satış ihalesi düzenliyor  120 bin 50,43 metrekare alana sahip arazinin satış bedeli 185 milyon TL olarak açıklandı.

Türk Kızılay, İzmir’de satışa çıkardığı denize sıfır zeytinliğin fiyatını 185 milyon TL’ye yükseltti!

Türk Kızılay İzmir Karaburun’daki zeytin ağaçlı araziyi geçtiğimiz günlerde satışa çıkarmıştı. Tahmini satış bedeli 181 milyon TL olarak açıklanan arazi için bir düzeltme ilanı yayımlandı ve bedel 185 milyon TL’ye çıkartıldı.

Türk Kızılay İzmir Karaburun'da denize nazır zeytinlik satıyor: 181 milyon TL’ye!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İzmir Karaburun’da yer alan zeytin ağaçlı araziyi satışa çıkardı. 120 bin 50,43 metrekare alana sahip arazinin satış ihalesi 14 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay ve İl Özel İdare’den Ankara ve Edirne’de satılık kargir apartman ile arsa!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü ve Edirne İl Özel İdaresi, Ankara ve Edirne’de yer alan kargir apartman ile arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Türk Körfez Gayrimenkul Kongresi Haberi

Türk Körfez Gayrimenkul Kongresi

Özellikle Körfez sermayesinin ülkemize çekilmesinde önemli bir adım olan bu yasayla önceden beri tarihi ve kültürel bağları bulunan Türkiye ile başta Suudi Arabistan olmak üzere Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Umman ve Bahreyn arasında ekonomik bağların da daha da güçlenmesi beklenmekte.

          Bu gelişmelerden hareketle, Daleel Yatırım Şirketi tarafından 5-7 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen Türk Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi kapsamında İstanbul’da bir araya gelecek olan Körfezli yatırımcı ve iş adamları Türkiye gayrimenkul sektörünü yakından inceleme ve Türk konut ve emlak pazarında ki yatırım imkânlarıyla tanışma fırsatı bulacaklar.

          Kongre programı farklı bir kavramla oluşturulmuştur. Kongrenin birinci gününde ele alınacak çeşitli konuların ve mütekabiliyet yasasının yanı sıra Türkiye’den 5 büyük gayrimenkul...