19 / 04 / 2024

türk ve ingiliz şirketleri projeleri

türk ve ingiliz şirketleri projeleri

“ Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Zirvesi ” ne katılacak İngiliz ve Türk şirketlerinin yöneticileri ve iş liderleri altyapı, teknoloji ve finans sektörlerinde işbirliği olanaklarını değerlendirecekler...

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

Asgari ücrette son dakika! Memur-Sen ve TÜRK-İŞ peş peşe açıkladı! Milyonları ilgilendiriyor! 

TÜRK-İŞ ve Memur-Sen'den, 2023 asgari ücret ile ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte ayrıntılar...

Btc Türk ve Paribu'nun patronları konuştu!

Thodex, Vebitcoin ve Goldexco.in yüz binlerce mağdur ve milyarlarca lirayı arkasında bıraktı. Türkiye'de son bir haftadır kripto para vurgunu gündemden düşmüyor. Peki diğer kripto para borsalarında durum ne? Btc Türk ve Paribu'nun patronları konuştu...

Türk ve Japon yetkililerden deprem riskinin azaltılmasına ilişkin seminer!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Japonya Arazi, Altyapı, Ulaştırma ve Turizm Bakanlığınca "Afet Riskinin Azaltılmasına İlişkin Türkiye-Japonya Ortak Semineri" gerçekleştirdi. 

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

Dursun Baştürk ile Hakan Akbulut TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

Albaraka Türk ve DRKEE Danışmanlık'ın satış sözleşmesi fesh edildi!

Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkaran DRKEE Consultancy & Danışmanlık ve Albaraka Türk arasında yapılan sözleşme fesh edildi.

Türk ve Venezuela müteahhitleri Karayipler’de proje üretecek!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Venezuela Yurtdışı Müteahhitler Birliği AVEXCON ile Latin Amerika ve Karayipler’de müteahhitlik alanında işbirliği yaptı. Görüşmelerde, Venezuela Turizm Master Planı’nın Türk proje firmaları tarafından yapılması teklif edildi.

Türk müteahhitler dünyada söz sahibi!

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği 2018 yılı Sonbahar Konferansı ve Genel Kurulu toplandı. Toplantıda konuşan Mithat Yenigün, Türk ve Avrupalı müteahhitlerin üstlendikleri iş toplamının 230 milyar dolar olduğunu söyledi.

Türk ve Güney Koreli müteahhitler işbirliği yapacak!

Türk müteahhitler, Güney Kore Müteahhitler Birliği ile mutabakat imzaladı. Anlaşmaya göre, iki ülke ortak proje üreterek, global piyasada iş birliği yapacak.

türk ve ingiliz şirketleri projeleri Haberi

türk ve ingiliz şirketleri projeleri

Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından “GREAT” kampanyası çerçevesinde 17-18 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek “Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Zirvesi”ne katılacak İngiliz ve Türk şirketlerinin yöneticileri ve iş liderleri altyapı, teknoloji ve finans sektörlerinde işbirliği olanaklarını değerlendirecekler


Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından, Londra Finans Merkezi Belediye Başkanı Fiona Woolf  (Lord Mayor of City London) himayesinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Zirvesi” (British Business Summit) , 17-18 Mart tarihlerinde İstanbul, Ceylan İntercontinental Oteli’nde gerçekleştirilecek.


UKTI’ın İngiltere ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla başlattığı GREAT kampanyası kapsamında İstanbul’da düzenlenecek Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Zirvesi, Birleşik Krallık’ın farklı  sektörlerdeki uzmanlığını vurgulamayı ve  altyapı, teknoloji ve finans gibi sektörlerde Türkiye’nin işbirliği yapabileceği ülkeler arasında olma konumunu...